Klusdagen

De onderhoudscommissie van Magnus organiseert elk jaar circa vijf klussendagen. Op zo'n klusdag werken we met 15 tot 20 mensen (senioren, oudere jeugdleden en/of ouders van jonge jeugdleden) aan allerlei onderhoudsklussen in en rond het clubhuis en het veld. Denk aan schilderen, schuren, snoeien, schoonmaken, opruimen, onkruid verwijderen enzovoorts.

Hoe werkt het? Alle leden (of de ouders van jonge jeugdleden) krijgen per mail een overzicht van de klusdagen in het lopende seizoen. Je kunt dan aangeven op welke van deze dagen je beschikbaar bent (minimaal twee aangeven). Daarna delen we je in op een van deze dagen - we laten je weten welke dag. Bereid je voor op een gezellige dag!

Wie echt niet kan of wil, kan de klusdag afkopen voor 40 euro (per gezin/per jaar). Stuur dan een mail naar [email protected]. Je ontvangt dan een afkoopfactuur.

Vaste coaches, scheidsrechters en bestuurs- en commissieleden zijn vrijgesteld van deze klusdagen. Neemt niet weg dat jullie natuurlijk wel van harte welkom zijn!

Mark Paauw en Frans Jansen bemannen de onderhoudscommissie van Magnus.

Voor het seizoen 2019-2020 zijn de volgende data gekozen om te klussen:

zaterdag 14 december 2019
zaterdag 29 februari 2020