Kantinecommissie

[email protected]

De club heeft ca. 8 barhoofden die volgens een rooster het clubhuis openen/sluiten, de Magnus vlag ophangen, zorgen voor de inkopen en de wc's schoonmaken. Ze helpen de eerste ouders met opstarten van de kantinedienst en de laatste ouders met afsluiten.

Daarnaast zijn er barouders die volgens indeling door de coaches worden verwacht om rond de wedstrijden de kantine te bemannen. Dit betekent naast het verkopen van koffie, thee en snoepwaren ook het verzorgen van broodjes kroket, tosti's e.d.. Na afloop van iedere wedstrijd wordt er gezorgd voor limonade voor beide teams en graag tussendoor de keuken en het clubhuis opruimen en schoonmaken. Heel belangrijk: het laatste thuis spelende team neemt de vlaggen mee, veegt de kantine en leegt de vuilnisbakken.