Lidmaatschap

Als je (of een gezinslid van je) lid wil worden van Magnus dan zijn wij daar natuurlijk heel blij mee. Om het makkelijk te maken kun je je via de website gelijk inschrijven.

Het inschrijfformulier vind je hier.
Na afronding zal het formulier automatisch verwerkt worden in de administratie. Graag ontvangen we ook een ondertekend exemplaar op het volgende adres:

SMHC Magnus
t.a.v. de ledenadministratie
p/a Groenveldsdijk 42
1744 GE  Sint Maarten

Vragen?

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Susan de Jong.

Lidmaatschap opzeggen

Leden die aan het einde van het seizoen hun lidmaatschap willen beƫindigen dienen dit voor 15 mei van dit seizoen aan de ledenadministratie te laten weten, per e-mail of per brief.

Opzeggingen na die datum kunnen niet meer gehonoreerd worden. Mondelinge opzeggingen bij een trainer of coach zijn pas geldig als deze voor bovengenoemde datum door het desbetreffende lid zijn doorgegeven aan de ledenadministratie.

Verhuisbericht/ wijziging e-mailadres

Verhuisbericht of wijziging van het e-mailadres graag doorgeven aan de ledenadministratie (zie bovengenoemd adres).
Je kunt echter ook via MijnMagnus of via de mobiele app je gegevens aanpassen.