Lidmaatschap

Wat leuk dat jij (of een gezinslid van je) lid wilt worden van Magnus! Daar zijn natuurlijk heel blij mee.

Je kunt je via dit formulier direct inschrijven. We ontvangen ook graag een ondertekend exemplaar op het volgende adres:

SMHC Magnus
tav de ledenadministratie
Groenveldsdijk 42
1744 GE Sint Maarten

Vragen?

Heb je nog vragen over het lidmaatschap of ons shirtbeleid? Mail dan naar Susan de Jong.

Lidmaatschap opzeggen

Wil je je lidmaatschap beëindigen, dan moet je dat doen vóór 1 mei van het lopende seizoen. Opzeggen kan per mail of per post (aan de ledenadministratie, adres hierboven).

Opzeggingen na 1 mei kunnen niet meer gehonoreerd worden. Dat geldt ook voor mondelinge opzeggingen bij een trainer of coach. Opzeggen kan alleen schriftelijk, door het lid zelf (of door de ouders van een minderjarig lid), bij de ledenadministratie.

Verhuisbericht / wijziging e-mailadres

Ga je verhuizen, of wijzigt je mailadres? Zulke wijzigingen kun je doorgeven aan de ledenadministratie (zie hierboven mail en adres). Je kunt ook via MijnMagnus of via de mobiele app  (LISA) je gegevens aanpassen.