5.png 4.png 3.png 7.png 1.png 9.png 8.png
Nieuwsafbeelding
Een nieuw wedstrijdshirt voor Magnus met maar liefst vijf (!) sponsors. Supertof natuurlijk dat deze bedrijven Magnus drie jaar lang financieel steunen.
Maar ... wie zijn het eigenlijk? En waarom doen ze het?

Bloembollenteler Maveridge Blooming Colors is vanuit het niets ontsproten uit de Groenveldse ...
Nieuwsafbeelding
Nog tot en met 6 april kan het in het weekend bij Magnus een gekleurde boel zijn. Onze twee combi-teams met Spire (Heren Jong en Jongens B) spelen weer wat thuiswedstrijden in Schagen. Wie niet ver wil reizen om onze mannen eens te zien schitteren in hun lichtblauwe shirts (toegegeven, dat is even wennen) op het mooiste veld van Noord-Holland :- ...
Nieuwsafbeelding
Rabobank Kop van Noord-Holland steunt de sportclubs financieel met de Club Kas Campagne. Hoe meer stemmen op een club, hoe meer geld die club krijgt.

RABOREKENING? WORD LID VOOR 1 APRIL!
Voorwaarde om te kunnen stemmen is dat je lid bent van de Rabobank. Iedereen die een rekening heeft bij de Rabo kan eenv ...
Nogmaals een wijziging na overleg met coaches. Vanaf volgende week (start maandag 11 maart) zal de Dmix op woensdag van 17.00-18.15uur trainen en Md1 op vrijdag van  17.45-19.00 uur.  Beide worden ze getraind door Thijs. Ik zal het dit weekend wijzigen in het trainingsschem, zodat er geen verwarring ontstaat.

< ...
Nieuwsafbeelding
Alle nieuwe wedstrijdshirts zijn binnen! Eindelijk!

Aankomende donderdagavond zitten we met de sponsorcommissie van 20.00 uur tot circa 20.30 uur in het clubhuis om de shirts per team uit te reiken. LET OP: vanwege de trainer/coach-cursus bij Magnus in de kantine, zitten we met de shirtpakketten in de kleedkamer !
Hallo Allemaal,
Aankomende maandag start het hoofdtrainingsschema weer. De tweede seizoenshelft gaat beginnen! Er zijn wat kleine wijzigingen i.v.m. de komst van onze nieuwe hoofdtrainer Jasper Vermeulen. Kijk goed naar het schema wanneer je moet trainen.

Maandag:
15.00-16.00 J8E1 Jasper < ...
Nieuwsafbeelding
Flink wat succes voor Magnus in de zaal dit jaar. Maar liefst drie teams werden overtuigend kampioen: MD1, MC1 en JC1. Van harte proficiat! De coaches van de teams hebben bij de laatste wedstrijd al een klein feestje gevierd met de spelers - de officiële huldiging volgt later dit seizoen op de club.

De zaalhockeycompetiti ...
Nieuwsafbeelding
Waren we ze nog bijna vergeten, onze jongens van JB. Maar ons JB-combinatieteam (Spire, Magnus en Heerhugowaard) is ook al zaalkampioen geworden. Na een spectaculaire ontknoping wisten ze gistermiddag pas na het laatste fluitsignaal dat ze écht kampioen waren.

Leuk succes voor ons combi-team, en een prachtige presta ...
Nieuwsafbeelding
Zaterdag is MC1 kampioen geworden in de zaal. Klasse meiden, top gedaan! Dat smaakt natuurlijk naar meer. We kijken uit naar jullie prestaties op het veld (daar konden we voor de winterstop eigenlijk al niet omheen).

En we blijven in de winning mood: JC is op papier al kampioen, maar nog niet klaar met de competitie. ...
Hallo Allemaal,
We gaan in week 9 weer beginnen met de reguliere veldhockeytrainingen. Dit betekent dat de eerste training weer start op 25 februari! Er komen wijzigingen in het trainingsschema. Dit ivm onze nieuwe hoofdtrainer die op maandag en donderdag gaat werken. Zodra het schema af is, zet ik het zo snel mogelijk op de site. ...
Nieuwsafbeelding
Jullie (en ons) geduld wordt flink op de proef gesteld door de leverancier van de nieuwe wedstrijdshirts. Door problemen met de blauwe inkt moest die kleur opnieuw besteld worden. In combinatie met de vakantie leverde dat nog eens extra vertraging op. Afgelopen zaterdag 5 januari zijn ze eindelijk begonnen met het produceren van de bestelde shir ...
Nieuwsafbeelding
Op het WK hockey in India bleken de shoot-outs voor de Nederlandse mannen twee keer beslissend . En twee keer was het bloedstollend spannend.

Mooi dus dat we dat bij Magnus ook weer gaan doen in het voorjaar. Wie weet komt het jou ook nog eens van pas: een goed gestopte of raak geschoten shoot-out kan beslissend zijn! Spann ...
Nieuwsafbeelding
Het eerste shirt is (bijna) een feit! (En die andere 200+ shirts ook natuurlijk.)

Denk eraan om de bruikleenovereenkomst te (laten) ondertekenen (door je ouders) en in te leveren bij je coach. Hij/zij kan dan in een keer alle shirts voor jullie team ophalen. Natuurlijk controleert de coach op dat moment alle shirts op goede s ...
Nieuwsafbeelding
Het nieuwe wedstrijdshirt is in aantocht! Dank voor jullie geduld.

Vandaag hebben alle (spelende) leden per mail de bruikleenovereenkomst voor het nieuwe shirt ontvangen. Verzoek om die te ondertekenen (voor minderjarige leden geldt dat verzoek voor ouders/verzorgers) en uiterlijk 15 december in te leveren bij je coach. H ...
Hallo Allemaal,
Het winterschema is bekend. Naast de zaalhockey zal bijna elk team 1x in de week 1 uur buiten trainen. U kunt het schema vinden door naar de website van Magnus te gaan. Vervolgens klikt u op - Het clubleven - trainingsschema - Zaal verandert u in veld - Hoofdschema verandert u in winterschema Wannee ...
Beste leden,
Met dit bericht wil het bestuur en de HTC jullie informeren dat Rob Wuijster vanavond zijn laatste trainingen geeft bij Magnus. Afgelopen zomer zijn wij in gesprek gegaan met Rob en in goed overleg is er besloten dat we de najaarsperiode tot aan de winterstop zouden gebruiken om een andere clubtrainer te zoeken. We ...
Hallo Allemaal,
Zaterdag voor sommige teams de laatste wedstrijden van de eerste helft van het seizoen. Ondertussen is er al druk gewerkt aan de zaaltrainingen en zullen deze ook binnenkort van start gaan. Alle teams gaan in de winterstop 1x in de week door trainen op het veld. Ik ben druk bezig met het maken van dit trainingssche ...


Met enige vertraging, maar hier een ultrakorte compilatie van de shoot-outs bij Magnus op 4 november. Wordt vervolgd!

Met dank aan Dagmar, voor het filmen ;-) ...
Nieuwsafbeelding
Beste allemaal,
Het zaalhockey seizoen staat weer voor de deur. Vandaag is het wedstrijdschema gepubliceerd en de eerste wedstrijd is al 2 december en de laatste 10 februari 2019.
Trainingen Deze zullen in de Spartahal in Schagen gehouden worden. De eerste start al op donderdag 29-11-2 ...
Nieuwsafbeelding
Misschien heb je hem af en toe al in actie gezien: Dirk Wiese is vanaf nu huisfotograaf van Magnus. Bij onze events en af en toe bij wedstrijden is hij er om de prachtigste goals, snelste moves en mooiste passeerbewegingen vast te leggen. Mooi voor de PR van de club, maar zeker ook voor jullie. Wil jij wel zo'n stoere actiefoto van jezelf ...
Nieuwsafbeelding
Zondag begon goed: Heren Jong speelde knap 2-2 gelijk tegen HBS, Dames Jong liet Overbos alle hoeken van het veld zien en won met 10-0. Ronduit een schitterend eindresultaat. En toen moesten de shoot-outs nog beginnen.

In de stralende zon - al was het wel wat fris - stonden 45 hockeyers van Magnus te trappelen om hun keep ...
Nieuwsafbeelding
IT risk management. IT security. Eenvoudig is het niet. Totdat je Durf it tegenkomt. Interessant, dat wordt het dan. IT risk management. IT Security. Het levert kansen op voor je organisatie. Kansen én de juiste handvatten om te groeien. Zullen we wedden?
 
Want eigenlijk is het heel eenvoudig. Net als h ...
Nieuwsafbeelding
Op vrijdag 30 november vanaf 16:30 uur is voor álle E-tjes, F-jes en Benjamins, én hun ouders de jaarlijkse Pietentraining!
Alle kinderen worden in trainingskleren en mét stick verwacht vanaf half 5 voor een speciale training met de pieten en met leuke hockeyspelletjes. Als de kinderen op het veld zijn is er ondertus ...
Nieuwsafbeelding
Tijdens de sponsormiddag bij Magnus kon, na twee enerverende wedstrijden van Heren Jong en Dames Jong, het nieuwe wedstrijdshirt met de sponsornamen worden bewonderd op foto's. Zodra de shirts in voorraad zijn zal worden gestart met het uitdelen aan de teams.
De sponsorborrel was een geslaagde, zonovergoten middag, ook vanwege de gespe ...
Nieuwsafbeelding
En hier ook een afbeelding van de voorkant van de nieuwe shirts.
Zoals vanmiddag al gezegd: Magnus is zeer content met al haar sponsors en hoopt op een jarenlange samenwerking.  
...
Nieuwsafbeelding
Komende zondag is de Magnus Shoot-out Competitie voor alle leden.

De keepers zijn er helemaal klaar voor, nu de spelers nog.
Lukt het jou om in acht seconden te scoren? Als iets opgaat bij shoot-outs dan is het wel: no guts, no glory. ;-)

Geef je op via [email protected] - da ...
Nieuwsafbeelding
De oude LISA App stopt per 31 oktober, en zal na die datum niet meer werken! Als je telefoon je al je Apps automatisch update, dan heb je vanzelf al de nieuwe LISA App. Zoniet moet je zelf even de nieuwe LISA App  downloaden. Zoek naar 'LISA Hockey’.
Om hem te gebruiken moet je inloggen met je lidnummer en wachtwoord. Wee ...


Lukt het jou om binnen 8 seconden de keeper te passeren? Blijf jij je zenuwen de baas en heb je de skills om te scoren? Kortom: word jij kampioen shoot-outs van Magnus?

Zondagmiddag 4 november organiseren we op de eerste Dag van Magnus voor alle leden een competitie shoot-outs. Of je ...
Nieuwsafbeelding
Bij elke hockeywedstrijd staan er weer twee scheidsrechters op het veld. Ook bij Magnus. Wist jij dat er in één weekend bij ons al gauw vijftien tot twintig vrijwilligers staan te fluiten? Dat zijn ouders, jeugdleden, senioren en veteranen - met wie we heel blij zijn.

Het is vaak een hele puzzel om elke we ...
Nieuwsafbeelding
Heb je ze gezien, afgelopen zaterdag, onze jongens van JB? In een zinderende partij hielden ze de koploper van hun poule continu op scherp. De einduitslag 3-5 was dan misschien wel balen, maar zeker geen reden tot mineur. Langs de lijn was het genieten van het volhardende hockey, de snelle counters, de duikende keeper en het mooie samenspel.
Nieuwsafbeelding
Zaterdag wordt het weer een echt volle Magnusdag. De hele dag hockey - wat wil je nog meer! Leuk voor de spelers, gezellig op de club. Wat valt er zoal te beleven?
 
Om 9u trapt onze razend enthousiaste E6mix af tegen minstens zo fanatieke Westfriezen uit Hoorn. Vergis je niet: onze E6 doet nadrukkelijk niet aan kluitj ...
Hallo Allemaal,
Robbert van Rossem is bereid gevonden om keepers training te geven dit seizoen. Hier zijn wij heel erg blij mee en onze dank is groot! De keepers training zal woensdag 10 oktober van start gaan. De tijden en groepen zijn als volgt: 18.00-19.00 uur de keeper van Md1, Mixd1, Mc2, Jc1 19.00-20.00 uur de keeper van M ...
De jongens van het combi-team jb1 kunnen op maandagavond naast md1 trainen o.l.v. Rob Wuijster. Hij zag de trainingen maken en begeleiden naast md1. Er zal dus ook zelfstandigheid van deze jongens worden verwacht. De tijd van de training is 17.30-18.45 uur. ...
Hallo Allemaal,
Het is weer zover, de E/D clinic komt er weer aan!  De bedoeling is dat de clinic weer net zo leuk en gezellig wordt als afgelopen jaren. Omdat we dit jaar niet zoveel E teams hebben, leek het me leuk om de D teams erbij te betrekken. Daarom is deze clinic voor zowel alle E teams als alle D teams.  De cli ...
Nieuwsafbeelding
Voor alle leden en ouders van leden:  Woensdag 3 oktober is om 19:45 de Algemene ledenvergadering van Hockeyclub Magnus. Inloop en koffie is er vanaf 19:15 Aansluitend is er vanaf 21:15 een borrel met een hapje voor alle vrijwilligers van de club. Iedereen is van harte welkom en we hopen op een goede opkomst!
...
Goedemorgen,
Thijs zijn schoolrooster is veranderd. Hierdoor kan hij niet meer om 16 uur straten met de training.
J8E1 traint nu van 16.45-17.45 uur
Jdmix traint nu van 17.45-19.00 uur Jc1 traint nu van 19.00-20.15 uur.

Hoop dat het vandaag allemaal nog lukt met de planningen. Sor ...
Vanmiddag om 13:45 is er streethockey op het Cruijff court bij het Regius (aan de Julianalaan). Vandaag start de nationale sportweek, en is er de opening van het nieuwe Beweegplein in Schagen. Magnus verzorgd daar een Streethockey Clinic! Iedereen bij Magnus speelt vandaag al hockey, maar wie het leuk vindt om een keer streethockey te proberen ...
Nieuwsafbeelding
Zondag 23 september is het weer BOYS ONLY!

Tussen 11.00 en 12.30 uur is het hockeyveld bij Magnus het exclusieve terrein voor jongens en hun vaders, broers, neven, buurjongens ... We gaan weer aan de slag met coole trucs, snelle moves en harde shots. Kom ook! We zijn er vanaf 10.30 uur.

BOYS ONLY ...
Nieuwsafbeelding
win-win-win Voor onze senioren zit het eerste competitie weekend er al weer op. En hoe: het kersverse Dames Jong versloeg Hoorn met 4-1. De ervaren He(rmes)Ma(gnus)-veteranen kregen  Pinoké op de knieën met 5-0. En onze twee jonge heren die in een combi met Spire Heren Jong spelen wonnen hun eerste wedstrijd zelfs met 7-1. Dat b ...
Er zijn weer een hoop wijzigingen. Het schema is nu als volgt: 
Maandag:
15.00-16.15 J8E1 Rob
16.15-17.30 M8e1 Rob
17.30-18.45 md1 Rob

18.30-20.00 Mc1 Robbert & Pascal

20.15-21.15 Dames trim Ans

Dinsdag:
15.15-16.15 Mix 6 Thi ...
Goedenavond,
Helaas zijn er toch nog wat haken en ogen aan het trainingsschema. Zoals elk jaar is het weer puzzelen met alle jonge teams die wij hebben. Morgen komt de nieuwe versie op de site te staan. Eerst moet ik nog het 1 en ander bevestigd krijgen.
Het komt goed, maar kost wat tijd! 
Groet, ...
Goedemorgen allemaal,
Eindelijk is het zover en komt er duidelijkheid. Het trainingsschema staat op de site!! Aankomende maandag 10 september starten de trainingen. Heel veel plezier!

Maandag:
17.00-18.15 J8E1 Rob

18.15-19.30 md1 Rob
18.30-20.00 Mc1 Robbert ...
Even als reminder: aankomende zaterdag 8 september is het pasdag bij Magnus. We zitten dan klaar met alle maten van de nieuwe shirts. Kom ook passen! Dat kan tussen 10 en 14.30 uur .

Alleen dan weet je zeker dat je over een paar weken een shirt hebt dat goed zit. En dat dan voorzien is van de logo's van onze nieuwe spons ...
Hallo allemaal, Er zijn een aantal vrijwilligers gevonden om de wedstrijden deze week te fluiten. Helaas niet genoeg voor iedere wedstrijd. De teams die geen scheidsrechter hebben moeten even samen kijken hoe dit opgepakt gaat worden. bv bij E teams coach fluiten. Bij c teams ouders? Sorry voor het ongemak. Hieronder het schema : 16.30-17.30 uur ...
Nieuwsafbeelding
Beste ouders van de D, E en F-jeugd,
Het hockeyseizoen gaat weer beginnen!  Komende week zijn er onderlinge oefenwedstrijdjes, op 8 september zijn er oefenwedstrijden tegen Hermes en 15 september is de eerste wedstrijddag voor de meeste teams.  En we hebben ook weer een hoop nieuwe leden mogen verwelkomen!    ...
Hallo,
Volgende week zal er als volgt uit zien. Ieder team speelt 2 oefenwedstrijden in de week tegen een ander team van Magnus. Met uitzondering van Mc2, die traint 1 avond i.p.v. wedstrijd. En het mix 6 tal team traint 2x i.p.v. wedstrijden. Maandag 3 september:
16.30-17.30 uur = M8e1-M8e2 wedstrijd
< ...
Hallo allemaal, Excuses dat de informatie over de start van de hockey zo lang op zich moet wachten. Het is altijd een hoop geregel en gewacht tot er wat duidelijk is. Nog steeds is niet alles rond. Donderdag 30 augustus volgt er meer informatie over de startweek van het nieuwe hockey seizoen. Vanaf maandag 3 september gaan we starten met onderling ...
Een jeugd- of seniorenteam sponsoren? Dat kan! Magnus vindt het fantastisch als een lid en/of ouder via zijn/haar bedrijf een team wil sponsoren met bijvoorbeeld een trainingspak/jack, andere kleding, ballen, tassen of sticks en deze te voorzien van het bedrijfslogo.
Hockeyclub Magnus heeft een aantal sponsoren die de vereniging onders ...
Zaterdag 8 september kunnen de leden van Magnus de nieuwe wedstrijdshirts komen passen. Zodra we een overzicht hebben van de maten, bestellen we de nieuwe shirts (met de logo's van onze sponsors).

We zijn op de club van 10.00 uur tot 14.30 uur . Zorg dat je je goede maat doorgeeft! Kom je niet, dan vragen we je coach o ...
Nieuwsafbeelding
Inschrijven kan nog!  Zondag 15 juli vanaf 12:30 is het Verheul Huis & Hypotheek Six-Toernooi en aansluitend loterij en BBQ.
Het Six-toernooi en BBQ is voor alle leden en hun ouders! Ook broers, zussen, vrienden, of klasgenoten zijn welkom.
Je kunt natuurlijk ook alleen op de Club-BBQ komen, maar ‘s-middags al actief meedo ...
Hallo Allemaal,
De data van de zomer avond hockey is als volgt:
Dinsdag 26 juni Dinsdag 3 juli Dinsdag 10 juli
Dinsdag 17 juli

De tijden zijn als volgt:
- kinderen die het afgelopen jaar in een E of D team speelde zijn welkom van 17.30-18.45 uur. - Kinderen die h ...
Deze week is alweer de laatste trainingsweek.. Gelukkig gaat de jongste jeugd nog afsluiten met de jongste jeugd dag en mogelijk gaan andere teams nog op toernooi. Om jullie niet helemaal stil te laten zitten deze zomer organiseert Magnus dit jaar weer zomeravond hockey. Over de data worden jullie nog verder geïnformeerd , dit zal aankomende maanda ...
Nieuwsafbeelding
De competitie is voor de meeste teams afgelopen. Een aantal teams speelt zaterdag 16 juni hun laatste wedstrijd. Deze week (11 tot 15 juni) zijn daarom de laatste trainingen, voor alle teams.

We gaan wel weer starten met zomeravondhockey - gewoon lekker partijtje spelen op een klein veld. We zijn druk bezig dat te organis ...
Nieuwsafbeelding
Komend seizoen spelen alle teams van Magnus in de nieuwe wedstrijdshirts. Dat is zeker. Onzeker is of de shirts al begin september geleverd worden. De sponsorcommissie is druk bezig met laatste afspraken met de shirtsponsors en de leverancier van de shirts.
 
Kortom: alle processen zijn in gang gezet, maar september komt ...
Nieuwsafbeelding
Martijn de Wit - verstand van vloeren
Kunstgras mag dan totaal buiten de scope van de vloerexperts van Martijn de Wit Vloeren vallen, over elke andere vloerbedekking kunnen ze je alles vertellen. Hout, parket, vinyl, linoleum … En niet alleen dat.
Ze tippen je ook graag over zo ongeveer alles wat er bij het kiezen voor een n ...
Nieuwsafbeelding
Zondag 27 mei is het weer zover: lekker hockeyen voor alle boys in Schagen en omstreken, zonder de meiden erbij!

Tussen 11u en 12u30 doen we allemaal leuke oefeningen, kun je op doel schieten, raak schieten in de afvalbak en natuurlijk doen we de race tegen de autobanden.
Meedoen is gratis - ook voor niet-hockeyende jonge ...
Nieuwsafbeelding
Help Magnus aan extra geld door op ons te stemmen in de Rabo Clubkas Campagne. Rekeninghouders van de Rabobank hebben per post hun stembiljet gekregen.  Stemmen gebeurt online en kan tot 28 mei.

Hoe meer stemmen Magnus krijgt via deze actie, hoe meer geld Rabobank Kop van Noord-Holland aan de club uitkeert. Vraag dus je o ...
Nieuwsafbeelding
In de aanloop naar de Rabobank Hockey Champions Trophy 2018 speelt het Nederlands Elftal Heren vier interlands, de RABO Super Serie.

De  eerste 2 wedstrijden worden za 9 en zo 10 juni as. om resp. 17 en 16 uur op HC Alkmaar gespeeld  en de tegenstander van het Nederlands Elftal is Spanje.

< ...
A.s zondag 22 april is de Sportmarkt op de markt in Schagen van 11:00 tot 15:00. Magnus staat hier natuurlijk ook! We zoeken nog wat kinderen die (in hockeytenue) aan bezoekers willen komen vertellen hoe leuk hockey is! Ook kun je natuurlijk gewoon een potje streethockey komen spelen.
  ...
Nieuwsafbeelding
In september willen we bij Magnus weer van start met een Dames Jong team!

Ben je tussen de 17 en de 25, heb je (een beetje) hockey-ervaring en wil je in een leuk team op de zondag spelen? Meld je dan (liefst voor 15 mei) even bij Isabelle Brus van de HTC.

Ken je iemand die dit misschien ook leuk vindt? Stuur ha ...
Van 28 april tot 13 mei zijn er geen trainingen i.v.m. de meivakantie. Zaterdag 28 april, zaterdag 5 mei en zaterdag 12 mei zijn er ook geen wedstrijden voor de meeste teams. Sommige teams hebben nog wel een inhaalwedstrijd. Mocht je toch willen trainen met het team, spreek dit dan samen met je eigen trainer af.

Ylene

...
Nieuwsafbeelding
Misschien is bardienst wel het allerleukste klusje waarvoor ze je kunnen vragen bij Magnus. Een beetje de scepter zwaaien over het koffieapparaat, het tosti-ijzer en de ranja voor de jonge hockeyers. En ondertussen maar socializen. ;-)
Tegelijkertijd help je de club écht: de inkomsten uit de bar zijn dubbel en dwars nodig. Stra ...
Hallo Allemaal,

Er is gebleken dat de samenvoeging van de teams mc1 en mc2 op dinsdag geen succes is. Er zijn teveel kinderen ( gelukkig, want de opkomst is dus goed!). We willen de opkomst goed houden en daarom is er besloten de training van mc1 en mc2 op dinsdag te splitsen. Lars en Thijs zijn bereid gevonden om een uur langer traini ...
Nieuwsafbeelding
Speciaal voor alle jongens in Schagen en omstreken van 6 tot 12 jaar is het op zondag 8 april weer Boys Only! Lekker hockeyen zonder girls van 11 tot 12.30 uur . In deze clinic gaan we aan de slag met snelle moves en coole tricks. En natuurlijk spelen we een partijtje na afloop.

Meedoen is helemaal gratis . Vraag je vrienden, buur ...
Beste coaches en ouders van Jc1 en M8e1,
De trainingsdag is weer veranderd. Vanaf maandag 19 maart krijgen Jc1 en m8e1  training op de maandag van 16.30-17.45 uur. Zoals het altijd was. Het is gelukt om dit te regelen met de trainers. Voor nu blijft de training op de maandag en is de training op woensdag weg. 
...
Zaterdag 17 maart zijn door de KNHB landelijk álle wedstrijden van de E- en F-jeugd afgelast vanwege het koude weer. Let op: De thuiswedstrijden van de D t/m A teams gaan wél dóór. Dus kleed je wel extra warm, want de wind is om te snijden! ...
Ook in 2018 vraagt ons hockeycomplex weer het nodige onderhoud. Met de klusdag van zaterdag 24 februari is er met een groep van tien personen weer een hoop werk verzet. Van opruimen van de kasten tot schoonmaken van de kantinevloer, keuken, bar, dugouts en reclameborden, tot aan het herstellen van de stormschade aan het dak en diverse andere kle ...
Hallo Allemaal,

Deze week zijn we weer begonnen met de trainingen en volgens mij is dat redelijk goed gegaan!  Toch waren er nog wat zwakke punten in het trainingsschema i.v.m. beschikbaarheid trainers. Deze heb ik nu voor zover het kan, zo goed mogelijk opgelost. Het schema is dus weer gewijzigd en teams zijn weer veranderd van t ...
Nieuwsafbeelding
Bij Magnus gaan we altijd voor een topscore: op het veld én langs de lijn. Dat lukt niet zonder financiële ondersteuning van enthousiaste sponsors. In ruil voor een bord langs het veld en/of je logo op de site. Of sponsor Magnus in natura: soms is handige hulp gewoon onbetaalbaar. Voor alle sponsors geldt natuurlijk dat ze de eeuwige dank va ...
Hallo Allemaal,

De winterstop is weer bijna voorbij en maandag 5 maart gaat de tweede seizoenshelft weer beginnen! Vanaf maandag starten de teams weer met dubbel training. Via deze weg wil de htc Reinier verwelkomen in het trainersteam en zijn we erg blij dat hij m6e1 en m6e2 training wil blijven geven de komende tijd!

In ...
Hallo allemaal,

Toch nog wat wijzigingen voor het trainingsschema.
Iedereen heeft 2x training! Dagmar heeft aangeboden tijdelijk in te vallen.  Namens de HTC heel erg bedankt. Hierdoor zijn er weer wijzigingen voor meerdere teams, maar is het voor nu zo goed mogelijk opgelost. Kijk goed naar het schema. Vooral de volgende ...
Ook dit seizoen hebben we weer een drietal  klusdagen  gepland: zaterdag 24 februari 
zaterdag 12 mei
zaterdag 9 juni
De klusdagen zijn van 10 tot 14 uur.


Nieuw is dat we op verzoek ook twee  klusavonden  hebben gepland:
vrijdag 30 maart
vrijdag 29 juni
...
Beste (ouders van) hockeyleden, Zojuist zijn de facturen verzonden voor de 2e termijn. In bijna alle gevallen wordt de 2e termijn per automatische incasso geïnd. Dit gebeurt op 8 februari 2018 (in de brief staat nog de datum van de 1e termijn). Degenen die de klusdag hebben afgekocht ontvangen eveneens een factuur hiervoor. ...
Hallo allemaal,
Op de site staat dat de zaaltraining van M8e1 en J8E1 op donderdag is, maar dit staat verkeerd aangegeven. De zaaltraining is VANDAAG van 16.00-17.00 uur. Excuses voor de miscommunicatie, ik ben er net pas achter gekomen. Door deze verwarring kan Ylene de training ook niet geven en zal Thijs de training overnemen. Hier ...
Goede middag,
De trainingstijd en dag van Mc1 is aangepast van woensdag naar dinsdag 18.30 uur tot 19.45 uur. Dit in verband met de werktijden van Lars.
Het gaat in vanaf maandag 15 januari. 
Met vriendelijke groet, Ylene Sijnesael

...
Hallo,
M6e2 en M6e1 hebben deze week geen training op woensdag i.v.m. het stoppen van Willian. Gelukkig is Reinier bereid om de meiden samen op maandag middag van 15.00-16.30 uur training te geven tot er een vervanger is gevonden. Morgen is er nog geen training voor de meiden, aangezien Reinier niet kan. Vanaf maandag 15 januari sta ...
Hallo Allemaal,

Helaas moet Willian stoppen met training geven.. Het is voor hem niet haalbaar om de uren op Magnus te maken naast zijn schooltijden. Ik wil Willian via deze weg namens zijn teams en de htc bedanken voor zijn inzet het afgelopen jaar!

Wel is er nu een gat in het trainingsschema gevallen. Lars heeft aangegev ...
Hallo Allemaal,
In de kerstvakantie (23 dec-7 jan) zijn er geen trainingen. In de week van 8 januari starten we weer met de trainingen. Hopelijk werkt het weer in Nederland met ons mee! 
Fijne feestdagen alvast. 
Met vriendelijke groet, Ylene Sijnesael ...
Tijdens de ALV hebben de leden unaniem gekozen om Mirko Hruska, thans coach van meiden B en lid van de PR commissie, te benoemen tot voorzitter van Magnus.
We zijn blij dat het bestuur weer volledig is en wensen Mirko veel plezier en succes!!   ...
Hallo Allemaal,
Het wintertrainingschema is zo goed als rond. Kijk goed of er wijzigingen zijn gedaan voor jou team. Mc2 en M6e1 gaan op dinsdag trainen. Voor Mb1 is helaas nog geen trainer voor de winter. Als u iemand weet, hoor ik het graag ! 
Met vriendelijke groet, Ylene Sijnesael ...
De winter is weer begonnen en daarbij hoort ook het winterschema. Ieder team dat in de zaal speelt gaat nog 1x in de week buiten trainen. De kinderen die midwintercompetitie spelen, blijven wel gewoon 2x buiten trainen. Het schema is nog niet helemaal rond, waardoor deze week niet ieder team kan trainen. MC2 en MB1 hebben deze week helaas geen trai ...
De agenda voor de Algemene Leden Vergadering (ALV) van 2017 alsmede de notulen van de ALV van 2016 zijn op de website geplaatst. Je kunt deze vinden onder 'mijn Magnus'. De financiële stukken worden tijdens de ALV uitgereikt aan iedereen die aanwezig is.  ...
Nieuwsafbeelding
Ondanks de vroege start en wat minder publiciteit zijn er dit jaar toch maar weer mooi 579 loten verkocht door Magnus-kinderen, goed voor een opbrengst van zo'n €1300 voor de club! Een flink aantal kinderen heeft zich enorm ingespannen. Voor de 3 kinderen die de meeste loten verkocht hebben hebben we een bioscoopbon, gesponsord door Cinemagn ...
Geachte leden,   De Algemene Ledenvergadering zal dit jaar plaatsvinden op woensdag 13 december vanaf 19.30 in ons clubhuis. Na afloop (vanaf ongeveer 21.15) zijn alle vrijwilligers van onze club welkom voor een borrel.   Reserveer deze avond alvast in jullie agenda!   De officiële stukken staan inmiddels op de w ...
Nieuwsafbeelding
Op vrijdag 24 november vanaf 16:30 uur is voor álle E-tjes, F-jes en Benjamins, én hun ouders de jaarlijkse Pietentraining!
Alle kinderen worden in trainingskleren en mét stick verwacht vanaf half 5 voor een speciale training met de zwarte pieten en met leuke hockeyspelletjes. Als de kinderen op het veld zijn is er o ...
Hallo Allemaal,
De zaaltrainingen zijn voor dit jaar bekend. Als je zaaltraining hebt op de dag dat je ook veldtraining hebt, vervalt je veldtraining! We zullen op het veld 2x in de week doortrainen tot 1 december. Daarna zal er een winterschema ingaan, waarbij alle teams die zaal hockeyen 1x in de week buiten blijven train ...
Hallo Allemaal,
De e-clinic van 28 oktober was een groot succes! Zo'n 30 kinderen hebben meegedaan aan de clinic.We begonnen de middag met basistechnieken, waarna deze na een korte pauze ingezet konden worden in de rest van de oefeningen. De kinderen hebben niet alleen met hockeyballen gehockeyd, maar ook met jeu de boules en golfballetje ...
Nieuwsafbeelding
Vergeet niet om de lotenboekjes van de grote clubactie in te leveren! Ook als ze nog lang niet vol zijn, elk verkocht lot telt! Inleveren kan tot uiterlijk zaterdag  11 november! In het clubhuis staat een inleverbox. ...
Hallo,

In overleg met de coaches en trainer van JB1 en MB1 is er besloten de training apart van elkaar voort te zetten. De trainingstijden zijn daarom veranderd en gaan vanaf morgen in!
JB1 18.00-19.30 uur
MB1 19.15-20.45 uur ( zelfstandig inlopen)

Hoop jullie hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.
...
De (vaste) keepers van onze A, B, C en misschien zelfs D-teams zitten te springen om een keeperstrainer! Ze trainen graag met hun team maar willen ook graag specifieke tips & trucs voor keepers leren. En flink oefenen natuurlijk.

Wie wil dat oppakken of kent iemand die dat misschien leuk vindt? Frequentie (elke week, elke maand), ...
Dit jaar is de ALV later dan de deadlines die worden gehanteerd door de gemeente (aanvragen subsidie voor jeugdleden) en de opgave aan de KNHB. De facturatie (en incasso) zal eind oktober/begin november plaats vinden. De contributie zal formeel worden vastgesteld tijdens de ALV.   Mvg   Rene van den Outenaar Penningmeest ...
De gemeente Schagen biedt de mogelijkheid om subsidie aan te vragen om sporten voor kinderen (en ouderen) mogelijk te maken voor mensen met een laag inkomen. Bent u iemand met een laag inkomen, neem dan eens een kijkje op www.meedoenschagen.nl. Kent u iemand met een laag inkomen en kinderen die nu niet sporten, geef hem/haar dan deze info ...
Hallo Allemaal,

De E clinic op zaterdag 28 oktober is al bijna zover!
De dag zal er als volgt uitzien:
13.30-13.40 uur: Start clinic, gezamenlijk inlopen

13.40-14.30 uur: Oefeningen 4x 
14.30-14.40 uur: Pauze

14.40-15.30 uur: oefeningen, 4x
15.30-15.50 uur: Pauz ...
Hallo, In de herfstvakantie van 23 tot 27 oktober is er geen training op Magnus. Alvast een fijne vakantie! Ylene ...
Voor de training van MB1 en JB1 op dinsdagavond zoek ik een ouder die het leuk vindt om te ondersteunen bij de training. De training is van 19.00-20.30 uur.

Door tekort aan volwassen trainers trainen deze twee teams samen. Rob Wuijster merkt dat daardoor de individuele aandacht voor elke speler minder is. Rob verzorgt de training; ...
Nieuwsafbeelding
De deuren van het clubhuis vielen er nog net niet uit: het kozijn was behoorlijk verrot. En dus kwam onze trouwe sponsor Aannemingsbedrijf A. Tuin in actie.Opzichter Jurjen de Waal zette twee handige timmermannen aan het werk. Zij plaatsten op 12 september een compleet nieuw kozijn dat weer jaren me ...
De trainingstijden van M6E1 en M6E2 worden met ingang van woensdag 27 september aangepast. Trainer Willian heeft een roosterwijziging gehad, waardoor hij het niet redt om 15.30 uur te starten.
NIEUWE TIJDEN M6E1 EN M6E2:

M6E2 --> 16.00-17.15 uur
M6E1 --> 17.15-18.30 uur


Ook voor M8E2 is ...
Hallo Allemaal,

Helaas was het trainingsschema niet haalbaar zoals het schema de afgelopen week was. Ik heb weer lopen puzzelen en het schema is aangepast. Er zijn specifiek wijzigingen voor:
- J6E1 op dinsdag
- Jb1 en Mb1 op dinsdag
- M8E2 op woensdag

Kijk allemaal goed naar het schema, dan komen we deze ...
Nieuwsafbeelding
De Boys Only Sunday gaat vandaag door! Gisteren moesten vanwege water op het veld wedstrijden afgelast worden, maar vandaag ligt het veld er weer perfect bij, en kunnen we zelfs onverwacht genieten van een zonnetje!
Om 10:30 zijn alle jongens en vaders welkom op het hockeyveld! Ervaring hoef je niet mee te brengen, wel een goed hum ...
Hallo Allemaal,

Het trainingsschema is definitief. Er zijn wat wijzigingen aangebracht, dus kijk even goed naar je eigen team. We starten aankomende maandag met trainen. Het schema is aan Lisa toegevoegd, dus de juiste tijden van trainen staan bij je team.
Hier voor de duidelijkheid het goede schema:
Maandag:
...
Nieuwsafbeelding
De informatieavond is niet alleen bedoeld voor de coaches maar juist ook voor (ouders van) nieuwe leden en bestaande leden. Heb je vragen over de competitie, regels, scheidsrechters, trainingen of coaching en hockey in het algemeen of bij Magnus in het bijzonder? Kom dan zeker!

Maandag 18 september. Start: 19u30. Locatie: clubhui ...
Excuses dat het trainingsschema zo laat pas op de site staat. Ik heb pas sinds afgelopen zaterdag alle roosters van de trainers. Door werk heb ik niet eerder de mogelijkheid gehad dan gister ochtend en vanmiddag om het schema zo goed als af te maken. Het schema is nu bijna rond, er zijn nog een paar kleine onzekerheden. Het schema staat op de ...
Het trainingsschema staat op de site. Dit is nog onder voorbehoud. De meeste jeugdtrainers hebben akkoord gegeven op de trainingstijden. De trainingen zonder trainer, moeten nog akkoord krijgen van de jeugdtrainers. Wanneer ik akkoord heb, zet ik dit zo snel mogelijk op de site.

Met vriendelijke groet,
Ylene Sijnesael
...
Vandaag wordt rond 16 uur de club geopend. Graag verzoek ik de coaches/ouders van spelers van J6E1 en M6E1 de doeltjes klaar te leggen, zodat er wedstrijdjes gespeeld kunnen worden. Helaas is er geen jeugdtrainer beschikbaar om te helpen begeleiden, dus vraag ik of 1 van de coaches dit wil begeleiden. Kunnen die ook alvast oefenen voor de zaterdage ...
Nieuwsafbeelding
Zondag begint het Verheul Huis & Hypotheek Six Toernooi niet om half 11, maar om half 1! Programma: 12:30 aankomst teams 12:50 opening 13:00 begin wedstrijden 16:40 einde wedstrijden 17:00 prijsuitreiking en BBQ Inschrijving van teams is niet meer mogelijk, maar eenieder (leden, ouders, etc.) is natuurlijk wel ...
Hallo Allemaal,

Voor diegene die het schema niet kunnen vinden op de site, hier de data en tijden van de oefenwedstrijden in de week van 4 tot 8 september:
Maandag 4 september:
16.30-17.45 uur =  J6E1 - M6E1
17.15-18.30 uur =  J8E1 - M8E1
18.30-19.45 uur =  JC1 - MD1
19.45-21.00 uur =  ...
Nieuwsafbeelding
Dit jaar beginnen we het hockeyseizoen  op zondag 3 september met het: Verheul Huis & Hypotheek Six Toernooi! Jullie hebben het misschien aan het einde van vorig seizoen gemist, maar het aloude Six-toernooi gaat wel door! Alleen nu als gezellige start van het seizoen! Op zondag 3 september is iedereen welkom bij de club, lid of ...
Hallo Allemaal,

Ik ben vandaag helaas ziek.. Hierdoor kan ik geen zomeravondtraining geven. Ik heb voor de C-B-A teams een vervanger kunnen regelen, dus die training van 19.15-20.30 uur gaat wel door. Lars komt training geven.
 De training van 18.00-19.15 uur voor E & D teams gaat NIET door. Helaas was er geen enkele tr ...
Hallo Allemaal,

Het nieuwe seizoen gaat bijna weer beginnen ! Om hier goed op voorbereid te zijn is er op maandag 21 augustus zomeravondhockey. Voor de E en D teams van 18.00-19.15 uur. Voor de A-B-C jeugd van 19.15-20.30 uur. Graag zie ik hier weer enthousiaste hockeyers die zin hebben om te beginnen :)

Daarnaast ben ik ...
Sixtoernooi
Ook dit jaar zal weer het Sixtoernooi worden georganiseerd.
Vanwege de drukke toernooiagenda voor de zomervakantie, is dit jaar gekozen voor een datum net na de zomervakantie en voor de start van de competitie .   Reserveer zondag 3 september alvast in jullie agenda's. Binnenkort volgt meer informatie ove ...
De onderhoudscommissie organiseert in 2017 drie klusdagen. Op zaterdagmorgen 24 juni verzamelden zich zo’n 15 vrijwilligers om een actielijst af te werken. Om 10:00 uur stond er een kop koffie klaar, daarna werd er gestart met o.a. de zomerschoonmaak van het clubhuis inclusief kleedkamers, het snoeien van de struiken rondom veld en clubhuis en r ...
Hallo allemaal,
Aankomende donderdag 20 juli is de laatste zomer avond hockey. Van 18.00-19.15 uur E en D teams, 19.15-20.30 uur C,B,A teams. Vergeet niet dat bij de E en D teams de prijsuitreiking is. Ik zie graag alle kinderen donderdag, zodat we samen de zomer kunnen beginnen!
Groetjes,  Ylene  ...
Donderdag en vrijdag hebben ongeveer vijftig leerlingen van de onderbouw van het Regius College een hockeyclinic gevolgd op het veld van Magnus. Dave, Willian en Josien hebben vol enthousiasme laten zien hoe leuk en uitdagend hockey is.

Veel kinderen waren erg nieuwsgierig naar hockey - onze sport blijkt toch nog aardig onbekend. Via ...
Hallo Allemaal,
Even ter herinnering, vanavond is er weer zomeravondhockey!  18.00-19.15 uur : E en D teams  19.15-20.30 uur: C-B-A Teams  
Het schijnt mooi weer te worden, dus graag zie ik zoveel mogelijk kinderen op de training. Ik heb er in ieder geval al zin in ! 
Groetjes, ...
Het zomerhockey van woensdagavond 28 juni voor de teams van D en E gaat jammer genoeg niet door! Dit vanwege onverwachts ontbrekende begeleiding.

Voor de teams A, B en C (jongens en meisjes) gaat het op woensdag 28 juni wel gewoon door. Start om 19u15.

De volgende zomerhockeyavond is op woensdag 5 juli.


Hallo Allemaal,

Vergeet niet dat er vanavond om 18.00 uur zomeravondhockey is voor de E en D teams. En vanaf 19.15 uur voor de C-B-A teams.
Het is heel lekker warm, dus vergeet je flesje water niet!

Tot vanavond!
Ylene
...
Hallo Allemaal, 
Aankomende donderdag 15 juni is de eerste zomeravondhockey.  De E en D teams zijn van 18.00-19.15 uur De C, B en A teams zijn van 19.15-20.30 uur
Dan is er nog een wijziging in de data van de zomeravondhockey.   Donderdag 22 juni is verplaatst naar Maandag 19 juni.  Het blijven ...
Hallo Coaches,

Woensdag 7 juni is de evaluatie van dit seizoen voor de coaches van Magnus.
Van 19.00-20.00 uur verwachten wij de coaches van F & E teams
Van 20.15-21.15 uur verwachten wij de coaches van D-C-B-A teams.
Ans zal aanwezig zijn bij de evaluatie van de JJ en Isabelle bij die van de elftallen.
...
Beste Allemaal,

Dit jaar gaan we weer zomeravond wedstrijden spelen ! We willen de kinderen de kans geven om lekker te blijven hockeyen tot de zomervakantie begint. We gaan op die avond gemixt wedstrijdjes spelen. De winnaars worden bijgehouden en op de laatste avond zal er een kleine prijsuitreiking zijn. Iedere week is er 1 avond waa ...
Beste ouders, verzorgers en coaches,

In de week van 5 t/m 9 juni zijn de laatste reguliere trainingen.
Op 10 juni wordt het seizoen afgesloten voor de jongste jeugd met de jongste jeugd dag.

Van week 24 t/m week 29 zullen er zomeravondhockey wedstrijdjes georganiseerd worden. De exacte data van deze avonden komen n ...
Nieuwsafbeelding
In de stralende zon domineerden de mannen zondag bij Magnus. Ruim dertig jongens en hun vaders waren op de Boys Only hockeyclinic afgekomen - terwijl (bijna) alle moeders nog heerlijk in bed lagen.

Langs een parcours van pylonnen, autobanden en andere obstakels werd er volop gedribbeld om uiteindelijk op doel te mogen schieten. En daa ...
Hallo Coaches,

Het einde van het seizoen komt er bijna aan en daar hoort ook een evaluatie van dit seizoen bij. Deze hebben Isabelle, Ans en ik op woensdag 7 juni 2017 gepland.
Van 19.00-20.00 uur coaches Jongste Jeugd ( F, E6, E8)
Van 20.15-21.15 uur coaches elftallen ( D-C-B-A)
Graag zien we alle coaches op d ...
Nieuwsafbeelding
Kun je hockey op straat spelen? Jazeker! En de trainers van hockeyclub Magnus laten je zien hoe! Op woensdagavonden in mei en juni zijn er superleuke streethockey clinics voor jongens en meisjes van 6 tot 14 jaar.
Het gebeurt allemaal op het Cruyff Court aan de Wilhelminalaan in Schagen (bij het Regius).
Bij Streethockey s ...
Hallo allemaal,
De komende 2 weken zijn er geen trainingen op Magnus. Dit in verband met de meivakantie. De trainingen starten weer op 8 mei.  Fijne vakantie allemaal!
Met vriendelijke groet, Ylene Sijnesael ...
Nieuwsafbeelding
Hoe stoer is hockey echt? Dat ga je meemaken op zondag 14 mei bij Magnus! Speciaal voor alle jongens van Magnus (en andere jongens die dat ook wel leuk lijkt) is er een Boys Only Sunday. Je leert coole trucs en gave skills en speelt natuurlijk een potje hockey.

Boys Only is van 11.00 tot 12.30 en helemaal gratis.

Wil ...
Aan alle leden en ouders, Deze week ontvingen wij een mail van STC. De afgelopen maanden is meerdere malen vastgesteld dat kinderen van Magnus aan 't hockeyen zijn op de tennisbanen van STC.
De indruk is dat het spelenderwijs gebeurt, maar het vervelende is dat het profiel van de hockeyschoenen schade brengt aan de tennisbanen ...
Nieuwsafbeelding
Magnus heeft een financiële bijdrage ontvangen van SAB1950, het bedrijf waar de vader van Lasse van Schagen als Senior Recruitment Consultant werkt.
SAB1950 is een bedrijf Ingenieurs bemiddeld binnen productie tot engineering- en managementposities. Het bedrijf werkt veel voor Tata Steel en tevens andere industriële bedrijven in ...
Morgen kan de pinautomaat weer worden gebruikt. Alleen de tekst op de pinbon is nog onjuist. Naar verwachting is dit vanaf volgende week ook in orde. ...
Om kosten te besparen hebben we na de succesvolle pilot zelf een pinautomaat aangeschaft en hiervoor contracten gesloten met de Rabobank, Equens en Wordline. Helaas bleek bij de update deze week dat we een nieuwe sim-kaart nodig hebben. Deze wordt met spoed geleverd, maar of dat nog op tijd is voor aanstaande zaterdag is uiterst twijfelachtig. Houd ...
Als Bestuur hebben we besloten om de mogelijkheid te onderzoeken om het interieur van het clubhuis te vervangen. Onze gedachten gaan daarbij uit naar robuuste tafels en banken/stoelen die verrijdbaar zijn en in verschillende opstellingen zijn te plaatsen.   Bijvoorbeeld steigerhouten banken (met rugleuning) en op wieltjes met fle ...
Hallo Ouders,

In verband met de veldbezetting op woensdag middag is er besloten dat de JF1, J6E1 en M8E2 van 16.45-18.00 uur gaan trainen. Zij zullen gaan trainen in een circuit vorm. Dit houdt in dat de kinderen de oefeningen die er zijn langs gaan met hun team en bij elke oefening staat een trainer. Zo krijgen de kinderen van zowel L ...
Nieuwsafbeelding
Met 11 volwassenen en enkele jongeren hebben we zaterdag 18 februari  veel werk kunnen verzetten: een reclamebord is vervangen, zwerfvuil is verwijderd, de keuken en kantine zijn schoon gemaakt, de ramen gelapt, de kasten en zolder opgeruimd, kleedkamers grondig gereinigd en Robin's Nest heeft een metamorfose ondergaan (er ging een aanhange ...
Hallo Allemaal,

Het zaal seizoen zit er weer op en het zonnetje begint weer wat te schijnen. Tijd om weer te starten met de tweede helft van het seizoen! Maar voor we dat gaan doen, mogen weer eerst nog even vakantie houden tijdens de voorjaarsvakantie. Dit betekent dat er in de voorjaarsvakantie geen trainingen zijn!

N ...
Nieuwsafbeelding
Wist jij dat de jongens van Magnus hele coole trucs kunnen? Dat ze veel lol hebben als ze hockeyen, maar dat ze dat soms net even anders dan anders doen? Kijk eens op Instagram bij Magnusskills naar hun leuke foto's en filmpjes. Heb je zelf ook een toffe foto of een gaaf filmpje dat je daarbij wilt zetten? App 't dan naar Annerieke op 06-22366380 ...
De sneeuw op het kunstgrasveld is bevroren - dat maakt het veld onbespeelbaar. Alle veldtrainingen van vrijdag 10 februari zijn daarom afgelast.
...
Nieuwsafbeelding
We zijn bijzonder blij dat Tjeerd van der Woude onlangs zitting heeft genomen in de MAGNUS SPONSOR COMMISSIE!

Tjeerd is de vader van Thijn die in de Jongens F1-mix speelt en hij heeft vroeger zelf bij Magnus gehockeyd. Tjeerd heeft een eigen bedrijf en werkt samen met Bureau Brug op het gebied van capaciteitsvraagstukken voor lokale ...
De proef met de PIN automaat is geslaagd. We hebben daarom besloten om te investeren in een eigen PIN automaat en een contract met de Rabobank afgesloten. De Rabobank heeft ons hierop een korting verleend (de pilot werd ook al gesponsord door de Rabobank).

Gevolg van de overgang naar een eigen PIN automaat is overigens wel d ...
Met de leden van de onderhoudscommissie zijn de volgende klusdagen afgesproken: zaterdag 18 februari, zaterdag 24 juni en zaterdag 2 september. Naast de normale snoei en onderhoudswerkzaamheden aan het clubgebouw zullen er ook opruimwerkzaamheden en schoonmaakklussen zijn. Uitgangspunt is dat we iedere klusdag met ca. 20 (ouders van) ...
Hallo Allemaal,

In de kerstvakantie zijn er géén trainingen! De kerstvakantie loopt van zaterdag 24 december tot zondag 8 januari.
De trainingen starten weer op maandag 9 januari 2017! Deze trainingen starten volgens het winterschema.

Helaas lukt het mij niet om de trainingen in de kerstvakantie ...
Hallo Allemaal,
De trainingen die nu op LISA staan,  zijn van toepassing op de winter. Ieder team krijgt naast de zaaltraining nog 1x buiten training. Helaas is er voor JB1 geen optie om ze training te geven. Op dinsdag is er wel ruimte voor ze om te trainen. Ik hoop dat ze dit zelf kunnen gaan oppakken. Daarnaast is er nog geen ...
Nieuwsafbeelding
Vanavond was bij Intersport in Schagen de uitreiking van de cheques voor de verenigingen die aan de Grote Clubactie deelgenomen hebben.
Voor Magnus was er het recordbedrag van € 1768,94 dit jaar!
Alle lotenkopers die de club gesponsord hebben, en de kinderen die zich ingespannen hebben om loten te verkopen, bedankt ...
Nieuwsafbeelding
Heel veel mensen hebben dit jaar loten gekocht in de Grote Clubactie.
Inmiddels is de trekkingsuitslag bekend en zijn de winnende lotnummers gepubliceerd. 
Overigens, veel mensen vroegen daarnaar: Je lotnummer(s) vind je terug bij de automatische incasso op je bankafschrift (of in internetbankieren of in je bank ...
Nieuwsafbeelding
De Sponsor Commissie is onlangs versterkt met een nieuw lid: Bastiaan Zeeman!

Bastiaan is de vader van Emma die speelt bij de F-jes en hij is werkzaam bij het civieltechnisch projectmanagementbureau  Het Projectbedrijf.

Van harte welkom en succes Bastiaan!
...
Hallo Ouders,

De winterperiode staat weer voor de deur en dan ontstaan er altijd wat verwarringen rond het trainingsschema. Alle teams trainen buiten door tot 16 december volgens het reguliere trainingsschema. Daarnaast hebben de teams die gaan zaalhockeyen nog trainingen in de zaal volgens het schema dat Edo Rem aan de coaches heeft ...
De bollenverkoopactie is succesvol afgerond.
De teams MD1, JE1 en MC1 en begeleiding hebben samen ruim € 550 bij elkaar gebracht.
Dank aan degenen die hebben geholpen!!  
...
Nieuwsafbeelding
Van Slageren keukens & interieur  uit Schagen wordt voor de komende 3 jaar de nieuwe sponsor van alle keepers van Hockeyclub Magnus. 
Hockeykeepers zien er sowieso al stoer uit in hun beschermend pak, maar vanaf heden spelen ze ook nog eens in een prachtig geel shirt van de sponsor. Afgelopen zaterdag is het sponsorcont ...
Nieuwsafbeelding
Bij de Grote Clubactie zijn dit jaar een recordaantal van maar liefst 766 loten verkocht!
Voor de top 3 van lotenverkopers van Magnus ligt er een grote puntzak snoep klaar in de kantine. Je hoeft natuurlijk niet alles in je eentje op te eten (Dat zou ook niet gezond zijn!), maar je mag het gerust na de training of na de wedstrijd dele ...
Nieuwsafbeelding
MAGNUS HOCKEYJONGENS D1 HERFSTKAMPIOEN!
 
Dit seizoen was het voor dit jongens team nog onzeker of ze konden starten in de D-competitie wegens gebrek aan teamleden. De coaches, ouders, bestuur en de jongens zelf hebben hun schouders eronder gezet om nieuwe leden te zoeken, en uiteindelijk kon er aan d ...
Hallo Ouders,

Morgen is er geen extra training voor J6E1 en JD1 in verband met de zaalinformatie avond waar ik bij aanwezig moet zijn. De training zal op een ander moment na de winterstop plaatsvinden.

Met vriendelijke groet,
Ylene
...
Nieuwsafbeelding
Sinterklaas wordt natuurlijk ook bij Magnus gevierd. We hebben uit betrouwbare bron vernomen dat de goedheiligman zich weliswaar te oud vindt om zelf te hockeyen, maar wél zijn sportiefste Pieten langs zal sturen. Op vrijdag 25 november om 16:30 uur is voor álle E-tjes, F-jes en Benjamins, én hun ouders de jaarlijkse Pietentrai ...
Nieuwsafbeelding
Zaterdag de 12e was de uiterste inleverdatum voor de lotenboekjes van de Grote Clubactie. Mocht je je lotenboekje met verkochte loten nog NIET ingeleverd hebben, neem dan z.s.m. even contact op met de PR-commissie: [email protected] of 0653-163933.
PS: Het was heel wat werk om alles in te voeren, maar tot nu toe hebben we 625 ...
Op de tweede zaterdag is de pinomzet verdubbeld en bedroeg deze al 40% van de totale dagomzet. Het is nog te vroeg om een conclusie te trekken maar het lijkt er op dat pinnen een succes gaat worden. Ook de totale kantine-omzet neemt toe. Hoogstwaarschijnlijk komt dat niet alleen door het pinnen maar ook door uitbreiding van het assor ...
Tijdens de ALV van afgelopen dinsdag is Dick teruggetreden als voorzitter van Magnus. Behalve als voorzitter heeft hij zich een generatie lang ingezet voor Magnus in diverse rollen. We zijn hem (en zijn gezin, die allen ook zeer actief betrokken zijn geweest) daar zeer erkentelijk voor en unaniem heeft de vergadering besloten ...
Nieuwsafbeelding
De Meiden A1 hebben 15 oktober, de eerste competitievrije zaterdag aan het begin van de herfstvakantie, een succesvolle teambuilding dag gehouden! Verfkogels uit een paintball-geweer blijken nóg harder te gaan dan een goeie push op het doel van de tegenstander. Of ook coach Gerard Duinmayer het paintballen heelhuids overleefd heeft is nog onbeken ...
Bollenactie nu al een succes!!
De bollenactie is enthousiast opgepakt door de meisjes van MD1.
Afgelopen zaterdag hebben zij een opbrengst gerealiseerd van € 182,50. Voor komende zaterdag hebben zich inmiddels twee teams gemeld om ook te gaan verkopen. Wie van de andere teams meldt zich nog aan??
Voor vragen kun je ...
 
Vanaf nu contactloos betalen in de kantine!

Vanaf nu kun je in de kantine van onze vereniging ook contactloos betalen. Met onze pinautomaat kun je nu nog makkelijker en sneller kleine bedragen in onze kantine afrekenen.

Hoe werkt het?
Hou je betaalpas kort bij de pinautomaat om te betalen. To ...
Op woensdagavond 12 oktober 2016 zijn de facturen voor de contributie verstuurd. Dit leverde een aantal mails met vragen/opmerkingen op. Zie hieronder de antwoorden op de vragen:   * op de website staan andere bedragen --> op de website stond nog het overzicht van het seizoen 2015/2016. Dit is inmiddels aangepast   ...
Nieuwsafbeelding
Beste Leden,

Graag willen we aankondigen dat er op dinsdag 25 oktober 2016 om 20.00 u. een volgende ledenvergadering zal worden gehouden.

De jaarrekening en de agenda zijn te vinden in MijnMagnus; bij Club > Documenten en dan ALV oktober 2016.

Namens het Bestuur,
Susan de Jong
...
Hallo Allemaal,

Helaas moet ik u melden dat de keeperstraining per direct stopt. Edo kan helaas wegens privéomstandigheden geen training meer geven bij Magnus. Wij gaan opzoek naar een vervanger voor Edo, maar dit zal een lastige klus worden. Mocht u iemand kennen die keeperstraining wil en kan geven, dan hoor ik het graag!
We gaan tot aan het einde van dit kalenderjaar meedraaien met een pilot van de RABOBANK waarbij ons gratis een pinautomaat ter beschikking wordt gesteld. Als deze proef ons bevalt EN er een goede aanbieding van de RABOBANK volgt dan beslissen we in januari of we hiermee verder gaan. ...
Voordat de facturatie start heeft iedereen zonder machtiging de kans gekregen om een machtiging in te dienen om zo gebruik te kunnen maken van de korting van € 10,--. Dit heeft een mooi resultaat opgeleverd: er zijn 17 nieuwe machtigingen geregistreerd. ...
Hallo Leden !   Wij zijn als htc nog op zoek naar een trainer(ster) die het leuk vindt om de Benjamins op de woensdagmiddag van 15.45-16.45 uur te trainen. Het is een leuke groep met veel enthousiasme! De kinderen zijn 5/6/7 jaar oud. Je hebt geen opleiding nodig, maar enige hockeyervaring is wel gewenst ;) Als er meerdere gegadigden ...
Hallo,
Voor de zekerheid de trainingstijden voor vanavond nog even ter herinnering:

18.15-19.45 MC1 --- Lars

18.45 - 20.00 JB1 --- Rob W – Zelfstandig inlopen !!

19.45-21.00 MB1 --- Rob W— Zelfstandig inlopen!!

Groetjes,
Ylene
...
Hallo,

De extra training die voor J6E1 en Jd1 voor aankomende donderdag op de jaarplanning staat, wordt verplaats naar maandag 26 september !
J6E1 traint van 16.30-17.45 uur
JD1 traint van 17.45-19.00 uur

Met vriendelijke groet,
Ylene
...
Nieuwsafbeelding
Ben jij tussen de 10 en 12 jaar oud, woon je in de omgeving van Schagen, en lijkt hockey je wel wat? Dan zoeken we jou! Ons team, Magnus Jongens D1 bestaat nu uit 10 spelers, maar we willen natuurlijk als 11-tal in de competitie mee gaan doen! 
Wil je met ons mee komen doen, of weet je iemand die mee wil doen, stuur dan een mailtj ...
Hallo Ouders en coaches,

I.v.m. mededelingen over de te late trainingstijden van de Mc1 en Mb1 heb ik moeten puzzelen en schuiven in de trainingstijden op de dinsdag. Omdat alleen Rob W de trainingen van Mb1 en Jb1 kan doen en we met de veld bezetting zitten was er maar 1 optie. Het volgende is eruit gekomen en dat start op dinsdag 20 ...
HET IS GELUKT!!

Beste allemaal,

Het trainingsschema met trainers is rond!
In de bijlage vinden jullie het schema. Deze is ook al aangepast en correct op de Magnus site te vinden. Er zijn heel wat aanpassingen gedaan, dus kijk goed op het schema. Het schema gaat vanaf deze week in.
Ik ben blij dat ...
Hallo,

Maandag 5 september hebben de volgende teams weer extra training:
17.15-18.15 uur : M8E2
18.15-19.15 uur: M8E1
19.15-20.15 uur : MD1

Tot maandag!
Ylene
...
Hallo Coaches en ouders,

Maandag 5 september, vanaf 19:30 uur, is er in het Clubhuis een informatieavond voor alle ouders en coaches van Magnus. Dus voor de betrokkenen van de A,B,C,D,E en F teams.

Programma: Inloop en koffie Kennismaking  ouders, coaches en trainers. Organisatorische zaken en ...
Nieuwsafbeelding
Maandag 5 september, vanaf 19:30 uur, is er in het Clubhuis een informatieavond voor alle ouders van de D, E en F jeugd.
Deze week beginnen de trainingen, op 3 september zijn er oefenwedstrijden tegen Hermes en 10 september is de eerste wedstrijddag voor de meeste teams.   We hebben gelukkig ook weer nieuwe leden mogen ver ...
Hallo Allemaal,

Er zijn wat wijzigingen in het trainingschema voor morgen. Zo is zijn de tijden voor morgen:
14.30-15.45 M6E1 
 
15.45-16.45 MF1 
15.45-16.45 JF1

 
16.15 – 17.30 J6E1 
16.15 - 17.30 M8E2

Met vriendelijke groet,
Hallo ouders en coaches,
Ten eerste excuses voor het late bericht, ik was zelf afwezig. Morgen hebben deze 3 teams een extra training van mij: M8E2 van 17.15-18.15 uur M8E1 van 18.15-19.15 uur Md1 van 19.15-20.15 uur

Deze extra training is om de overgang van 6 naar 8 tal en 8 naar 11 tal te vergemakkelij ...
Nieuwsafbeelding
Geachte ouders en spelers van de A en B jeugd,
 
Het nieuwe seizoen staat weer voor de deur en we gaan er met zijn alle weer een fantastisch sportief hockey jaar van maken.
Maar om dit te bewerkstelligen zullen er wel wat scheidsrechters bij moeten komen. En deze zullen komen uit de A en B selectie en geïnteresseerde o ...
Hallo Ouders en coaches,

In de bijlage vinden jullie het voorlopige trainingsschema. Daarin kunt u zien wanneer uw kind moet trainen. Er zijn nog niet bij alle teams namen ingevuld van trainers, omdat deze nog niet bevestigd zijn. Volgende week zal er meer bekend worden over alle trainers. De trainingen starten vanaf maand ...
Hallo Allemaal,

In de bijlage vind u de jaaragenda van 2016-2017. In dit bestand staan alle belangrijke data van dit jaar voor de leden van Magnus. Hierin staat ook wanneer uw kind wel of niet moet hockeyen.

Lees dit bestand goed door en sla het op. Schrijf de belangrijke data ook in uw agenda.

Alvast bedank ...
Helaas heeft nog niemand zich gemeld voor de vacature van voorzitter. 
Hieronder nogmaals het bericht van april jl.:


Beste ouders en leden,

Na een periode van het maken van vele afwegingen en het gegeven, dat mijn laatste kinderen zijn gestopt met de Hockey, deel ik jullie mee, dat ...
Nieuwsafbeelding
Bij de jongste jeugd zijn in LISA geen standen zichtbaar, maar ook onze jongste Meiden, de F1, zijn dit voorjaar kampioen geworden! Gefeliciteerd  Anna Westra, Malia Frans, Julet van der Veen, Nura Yusuf, Charlotte Nielen,  Hilde Boswijk, Yenthe Wit, en Elize Smit! ...
Nieuwsafbeelding
Zaterdag 11 juni heeft een groepje ouders, net als vorig jaar, meegedaan aan de Rabobank sponsortocht.

Door een prachtige route van 35km te fietsen is 200 euro verdiend voor de club. Het viel niet mee om een team van 4 bij elkaar te verzamelen. De jongste jeugd dag was namelijk ook op 11 juni en veel ouders waren daar nodig.
Nieuwsafbeelding
Ongeslagen zijn ze, de meiden van Magnus M8D1!!!  
Met over de hele competitie  47 doelpunten vóór en slechts 10 doelpunten tegen sloten de Magnus-meiden afgelopen zaterdag de competitie in stijl af met de winst op Castricum met 6-1. En daarmee het derde meidenteam dat kampioen is dit jaar.


...
Nieuwsafbeelding
Vanaf vandaag mogen de Magnus Meiden B1 zich kampioen noemen! In de uitwedstrijd tegen WFHC Enkhuizen waren de meiden ondanks het warme weer supergemotiveerd en fanatiek. De superspannende wedstrijd eindigde uiteindelijk in 2-1 voor Magnus, waardoor MB1 met een voorsprong van 6 punten niet meer in te halen is. Met de Meiden C1 nu al twee kampioen ...
Nieuwsafbeelding
Verheul Huis Hypotheek Six Toernooi 2016

Het Magnus Six-Toernooi (zes tegen zes op een kwart of half veld) voor jong en oud kan inmiddels worden gezien als een nieuw begrip bij hockeyclub Magnus.
Gezelligheid en sportiviteit staan voorop tijdens het toernooi. Dit jaar hebben we een nieuwe hoofdsponsor voor het toernooi ...
Al zijn er nog 2 wedstrijden te gaan tot het eind van het seizoen, de Meiden C1 mogen zich al kampioen noemen!
Met de 2-0 overwinning afgelopen zaterdag bij Overbos, de nummer 2 van de ranglijst, heeft MC1 de voorsprong uitgebouwd tot een comfortabele 8 punten. Met nog maar 2 wedstrijden te gaan in de competitie is het kampioenschap dus al ...
Nieuwsafbeelding
In Mijn Magnus zijn de agenda en overige documenten voor de ALV geplaatst.

Je komt bij deze documenten door in te loggen via de website:
- Inloggen Mijn Magnus (login is gelijk aan die van de mobiele applicatie)
- Kies Club > Documenten
- Kies ALV 2016
- Download de documenten. 
...
Nieuwsafbeelding
Luuk Klooster uit de Jongens E1 heeft afgelopen najaar maar liefst 30 loten verkocht bij de Grote Clubactie, en daarmee een tweetal bioscoopbonnnen voor Cinemagnus verdiend, en kortingsbonnen voor een aantal pretparken. Gefeliciteerd Luuk! 
...
Nieuwsafbeelding
Op vrijdag 27 mei wordt vanaf 19:30 in het Clubhuis de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering gehouden. Alle leden en (voor jeugdleden) ouders van leden zijn hierbij uitgenodigd. Aansluitend op de ledenvergadering is er vanaf 21:00 uur een borrel voor álle vrijwilligers.  Bijgevoegd de uitnodiging voor de Algemene Ledenvergadering 2016. ...
Beste Hockeyers/supporters,

Het einde van het seizoen nadert alweer! Vanwege het grote succes vorig jaar, sluiten we ook dit seizoen af met het Six-toernooi. De naam zegt het al, het is een toernooi waarbij teams van 6 (maximaal 8) personen tegen elkaar spelen op een kwart veld. Gezelligheid en sportiviteit ...
Nieuwsafbeelding
Dit voorjaar hebben we een speciale ledenwerfactie bij Magnus: breng een nieuw lid aan, en verdien daarmee twee bioscoopbonnen van CineMagnus!
Probeer je vrienden of vriendinnen te overtuigen hoe leuk hockey is! 
Hoe werkt het:
Iedereen mag gewoon twee maanden mee komen doen met de training.  ...
Nieuwsafbeelding
Op woensdagmiddag 20 april organiseert Sportservice Schagen in combinatie met Hockeyclub Magnus een gratis Hockey Clinic met Sportinstuif .
Het begint om 14.30 uur op het hockeyveld en duurt tot ongeveer 16:00 uur .
De clinic is bedoeld voor álle kinderen uit de groepen 3 t/m 8 van de basisscholen, aanmelden voor ...
Nieuwsafbeelding
De Magnus dames  hebben op zondagmiddag in Schagen bij mooi voorjaarsweer toch weer de volle winst weten te pakken tegen de dames van Hurley uit Amsterdam. Hoewel qua wedstrijdbeeld zeker niet geheel verdiend, want Hurley had het merendeel van de wedstrijd het betere spel; Magnus bleek echter gewoon effectiever door de spaarzame kansen ...
Nieuwsafbeelding
Vanaf vandaag is de webshop geopend!

Via de website: http://clubs.reeceaustralia.com/nl/smhc-magnus/ kan alle Magnus clubkleding aangeschaft worden. Ook vind je er schoenen, sticks, en nog veel meer.  Nadat je in de webshop hebt besteld kun je d ...
Vacature: ook voor jou! Een club runnen doe je met z’n allen!

Bericht voor alle senioren en hockeyouders. En…, grootouders, etc. zijn vanzelfsprekend ook van harte welkom!

Welke vacature hebben wij voor jou!


Lid Sponsor Commissie

De sponsors van Hockeyclub Magn ...
Beste allemaal! 

We hebben volgens mij een fantastische winter gehad, zowel met de zaalhockey als met het weer voor de midwinter competitie!  Na de voorjaarsvakantie start het normale trainingsschema weer. Dit betekend dat de trainingsdagen en tijden kunnen veranderen voor bepaalde teams. Het is hetzelfde schema als voor de w ...
Nieuwsafbeelding
Beste (ouders van) leden,

regelmatig rijden er auto's door tot aan de club. Dit is niet toegestaan!
Het is op het sportpark verboden in te rijden voor alle motorvoertuigen, met een uitzondering bij laden/lossen. Het wegbrengen en/of ophalen van een kind is geen laden/lossen. 

Los van de boete van 90 euro die he ...
Nieuwsafbeelding
Bent u van plan dit jaar zelf oliebollen te bakken, denkt u dan aan het volgende:

FRITUURVET INZAMELEN VOOR EEN BETER MILIEU, EN DE CLUB!

Achter het clubhuis, bij de vuilcontainer, staat een grote gele container. In deze container kunt u uw gebruikte frituurvet deponeren.

Hiermee wordt voorkomen dat ...
Vrijdag 18 december zijn er geen trainingen. 
 Fijne vakantie en feestdagen! ...
Nieuwsafbeelding
Afgelopen vrijdag vond de jaarlijkse Pietentraining plaats voor onze Jongste Jeugd. Door rond de 80 kinderen (ook broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes) en vele ouders, een geweldige opkomst, werd het een gezellig samenzijn!

Nadat om 17.30 uur de kinderen uitbundig de Pieten binnenriepen werden ze verwelkomd door stro ...
Nieuwsafbeelding
Herinnering:

Vandaag, 27 november van 1730-1900: Pietentraining!

voor J8D1, JE1, M8D1, ME1, ME2, MF1 en de Benjamins.
En alle broertjes en zusjes onder de tien jaar. 

Na afloop is er chocolademelk/limonade met een broodje knakworst. 
Voor de ouders is er iets te drinken in he ...
Bijgevoegd het trainingsschema voor de periode dat de jongste jeugd mid-winter competitie speelt en de oudere jeugd de zaal in gaat.

Ieder team dat zaalhockey speelt blijft 1x per week buiten trainen. Deze trainingsdagen en tijden vind u in het schema. ( De zaaltrainingen staan in een apart schema en in de agenda van de site). ...
Nieuwsafbeelding
Een hele week zonder trainen stond Magnus zondagmiddag met 13 man op het veld. Wedstrijd tegen een oude bekende, Voorhout. Op papier minstens een gelijkwaardige tegenstander, dus de mannen van Magnus wisten dat dit een moeilijke wedstrijd zou gaan worden.  Na 10 min aardig spel van Magnus trof Jelmer Zijlstra het doel, met een sleeppu ...
Ondanks het slechte weer stonden de mannen van Magnus al een uur voor de wedstrijd fanatiek in te spelen op het veld in Schagen. Na de slechte wedstrijd van vorige week tegen de koploper, speelde Magnus nu tegen Zandvoort, de zwakste schakel uit de poule.
Zandvoort kwam echter goed uit de startblokken, en de ...
Nieuwsafbeelding
Magnus is als club zeer verheugd dat deze week voor het eerst het ledental van 200 bereikt is.

Het 200-ste lid is de 6-jarige Lasse van Schagen, die niet alleen van Schagen heet, maar ook nog eens uit Schagen komt. Lasse is, na eerst een paar keer met een vriendinnetje meegegaan te zijn om te kijken, nu begonnen bij de Benjamins. ...
Na de nederlaag van vorige week wilden de dames deze week een mooie wedstrijd neerzetten voor het thuispubliek. Tegenover de dames van Magnus stonden de dames van WFHC uit Hoorn. De uit-wedstrijd eindigde in 5-0 dus de dames van Magnus hadden er wel vertrouwen in.  Heel gemakkelijk bleek het echter toch niet te gaan. Er waren weliswaar v ...
Nieuwsafbeelding
Alle spelers van de jeugdteams hebben nog tot zaterdag om hun lootjes te verkopen!. Alle lotenboekjes moeten UITERLIJK zaterdag 14 November ingeleverd zijn in de BOX in het clubhuis.
HOE MEER LOTEN ER VERKOCHT WORDEN HOE MEER OPBRENGSTEN VOOR DE CLUB!!!!!!
Dus moedig iedereen aan om een DIKKE VETTE eindsprint in t ...
Nieuwsafbeelding
PIETENTRAINING
VOOR J8D1, JE1, M8D1, ME1, ME2, MF1 EN DE BENJAMINS
EN ALLE BROERTJES EN ZUSJES ONDER DE 10 JAAR.

VRIJDAG 27 NOVEMBER 17:30-19:00u

NA AFLOOP VAN DE TRAINING AFTERPARTY OM 18:30u MET CHOCOLADEMELK/LIMONADE EN EEN BROODJE KNAKWORST VOOR DE KINDEREN.

OUDERS ZIJN WELKOM ...
Ouders van Magnus,

De clinic voor de E/D jeugd was volgens mij een groot succes! Ik denk dat alle kinderen plezier hebben gehad en wat meer hockey trucjes hebben geleerd.  Ik heb heel wat ouders langs de lijn zien staan en een aantal hebben ook foto's gemaakt. Zouden jullie deze foto's op willen sturen naar:   ylene_tcma ...
Voor de Magnus heren blijft het een uitdaging om een volledig team op de been te krijgen. Met een team van 11 spelers, waarvan 1 speler geleend van de B jeugd, Lars Driessen, inmiddels meer dan vaste waarde voor het team en zonder de vaste keeper Tim Leber moest Magnus afreizen naar Haarlem. Met letterlijk lood in de schoenen. Dit had alles te m ...
Donderdag 12 november is er een zaalhockey informatie avond.

Vanaf 20.00h in het clubhuis. 
...
Recent hebben we met het bestuur en de kantinecommissie de pilot van voor de herfstvakantie besproken.
Gebleken is dat op alle zaterdagen vrijwel alle diensten goed waren ingevuld. Waarvoor dank!

Gezien de overwegend positieve ervaringen hebben we besloten het plannen van de kantinediensten conform de pilot voort te zet ...
Het leek weer even zomer, een felle zon scheen en het was warm in Schagen. Na de overwinning van afgelopen week was Magnus vastberaden om de zegereeks voort te zetten. Ze moesten het opnemen tegen Myra uit Amstelveen, met net als Magnus één winst en één verlies op hun naam.  De eerste twee doelpunten vielen ei ...
De afgelopen week stond in het teken van de wekelijkse uitdaging, voldoende mannen op de been brengen, teneinde met een voltallig team te kunnen afreizen. Op het laatste moment, in de loop van afgelopen zondagmorgen, bleek dat Magnus hierin was geslaagd, 11 man, aangevuld met Lars Driessen van de Jongens B1, waarbij aangetekend, dat 2 man niet f ...
Nieuwsafbeelding
Beste leden en vrienden van Magnus.

Mij is gevraagd een introductie te schrijven. Mijn naam is René van den Outenaar, 46 jaar, woonachtig in Schagen, getrouwd met Carrie, vader van 2 dochters (Joëlle en Charlotte) en in het dagelijks leven werkzaam als Teammanager bij APG. 

Als oud-voetballer kende ...
Nieuwsafbeelding
Op zondag 27 september vanaf 20:00 uur is er een informatieavond voor alle ouders van de D-, E- en F-Jeugd en Benjamins.

Het hockeyseizoen is net begonnen, trainingen zijn in volle gang, en de eerste wedstrijden zijn gespeeld. We hebben gelukkig ook weer nieuwe leden mogen verwelkomen, maar ook bij bestaande leden is er soms onduid ...
Nieuwsafbeelding
Geachte leden en ouders van leden,


Het nieuwe seizoen is nog geen maand oud en zoals vele al gemerkt zullen hebben is er een immens scheidsrechters probleem.


Er zijn scheidsrechters die het niet nodig vinden om op te komen dagen voor de wedstrijd die ze aangewezen hebben gekregen of denken ik meld mi ...
Nieuwsafbeelding
Het nieuwe clubtenue is binnen gekomen bij Sportshop Bouwes. Alle shirts zijn inmiddels op voorraad, dus iedereen kan zijn of haar shirt (en eventueel nog broek/rok/kousen of andere hockeyspullen) gaan ophalen bij Bouwes in het Makadocenter in Schagen.

A.s. zaterdagochtend 19 september zal Sportshop Bouwes ook tot 13:00 aanwez ...
Nieuwsafbeelding
Magnus doet ook dit jaar weer mee met de Grote Clubactie. Dit houdt in dat de spelers van de jongste jeugd teams loten mogen gaan verkopen!

Tijdens de trainingen van deze week zullen aan de coaches (of diens vervanger, bijvoorbeeld een ouder) de lotenboekjes uitgedeeld worden.

De Grote Clubactie begint d ...
Beste ouders,
Het afgelopen jaar bleek bij de kantinedienst niet altijd de geplande persoon aanwezig te zijn (zonder afbericht). Bovendien missen we op dit moment iemand die de planning actief wil opstellen en beheren.
Bij een gezellige vereniging hoort ook een gezellige kantine, daarom gaan we de komende weken rechtstreeks een ...
donderdag 3 september en wellicht vrijdag 4 september zullen er 9 bomen worden gekapt langs het toegangspad van het sportcomplex aan de Wilgenlaan. Ook zal er een boom worden gekapt nabij de hockey-accommodatie.

Vanwege de storm van 25 juli hebben deze bomen veel schade opgelopen en zijn er technische gebreken in de bomen gec ...
Magnus JC1 speelde tegen Hermes MB2. Het was de eerste oefenwedstrijd van het seizoen. Wij waren maar met 10 spelers, want Robert was afwezig. Het meidenteam speelde wel met 11 spelers.

Magnus heeft met 5-2 gewonnen. Het eerste doelpunt werd gescoord door Teun met hulp van Boaz. Daarna scoorde Magnus weer door Lars met hulp van T ...
Bijgevoegd het definitieve trainingsschema. Er zijn een aantal wijzigingen in tijd ten opzichte van het voorlopige schema. Deze wijzigingen zijn net ook doorgevoerd op de website.

In MijnMagnus vind je onder Club > Documenten > HTC ook de jaarplanning voor 2015/16. 
Update: Change 2: wijziging tijden woe ...
Nieuwsafbeelding
Beste leden en beste ouders,
 
Het clubhuis en terrein van onze hockeyclub is weer mooi onderhouden. Klaar voor de start van een nieuw hockeyseizoen!
Op de klussendagen 2 mei, 20 juni en 27 juni is er door een grote groep aan allerlei onderhoudsklussen rond het clubhuis en het veld gewerkt. door een groot deel van onze ...
29 augustus en 5 september a.s. zijn er verschillende oefenwedstrijden tegen Hermes geregeld. 
Zie de bijlage voor het schema. De wedstrijden staan ook in de app en in MijnMagnus. 

...
Nieuwsafbeelding
De nieuwe shirts zullen eind augustus worden bedrukt door de leverancier. De verwachting is dat deze half september richting de club gestuurd zullen worden.  ...
Maandag 17 augustus is er nog 1 zomertraining met Ylene.
17.30- 18.30 E teams
18.30 - 19.30 D en C teams
19.30- 20.45 B, A en Dames 18+

Vanaf 24 augustus zal het definitieve schema klaar zijn en ingaan!
...
Hierbij het voorlopige trainingsschema voor seizoen 2015- 2016.

LET OP! Er kunnen nog wisselingen plaats vinden.

De namen van de trainers zullen pas in de week van 17 augustus worden toegevoegd. Dit in verband met schoolroosters en beschikbaarheid van onze jeugdtrainers. Rob Wuijster is in ie ...
Beste leden en ouders/verzorgers,

bijgevoegd de (voorlopige) indeling voor seizoen 2015/2016. De indelingen zijn vanaf vandaag ook zichtbaar in de mobiele applicatie en Mijn Magnus. 
Sommige leden zijn doorgeschoven naar een ander team, zodat deze teams konden blijven bestaan. 
Mochten hier vragen over z ...
Nieuwsafbeelding
Goed te weten voor de competitie van jeugd en senioren komend seizoen: Vanaf 1 augustus 2015 worden in Nederland de volgende spelregelwijzigingen ingevoerd.   
1. Veldspelers zijn verplicht mondbescherming ("bitje”) te dragen gedurende de wedstrijd.   
 
2. De huidige lange corner wordt vervang ...
Nieuwsafbeelding
Beste ouders en leden,

Er zijn na de Jongste Jeugd Dag en het Six toernooi veel spullen blijven liggen, zoals fietssleutels, scheenbeschermers, trainingsbroeken en jacks, broodtrommels, tassen en zelfs hockeysticks.

Zaterdag a.s. 20 juni is het clubhuis open voor de klussendag. De gevonden voorwerpen liggen op de ba ...
Nieuwsafbeelding
Herinnering!!!
Vanavond Vrijwilligersborrel
Graag nodigt het bestuur van   SMHC Magnus al haar vrijwilligers uit voor een aangeklede borrel vanavond,  5 juni van 17:00 tot 19:00 uur ,  in brasserie
De Keuken
Schagerweg 30b
1751DA Schagerbrug
Onder vrijwilli ...
De technische commissie is druk bezig met alle teamindelingen voor komend seizoen.

Er wordt dit jaar een groot beroep gedaan op onze creativiteit om het voor iedereen mogelijk te maken te blijven hockeyen in het best passende team! Wat later dan we hadden gehoopt zal uiterlijk dinsdag 9 juni de teamindeling bekend gemaakt ...
Nieuwsafbeelding
In een ongemeen spannende wedstrijd maken de Magnus Dames het wéér gewoon waar!

Zondag 31 mei was de dag van de beslissing voor de hockeydames uit Schagen. In punten gelijk met nummer 2 Amsterdam, maar wél een doelsaldo dat 22 punten beter was. Maar aangezien Amsterdam tegen de ...
Magnus DJ1 verslaat Haarlem met maar liefst 14-1

De dames van Magnus moesten zondag 17 mei de uitwedstrijd spelen tegen de dames van Haarlem. Op papier niet de moeilijkste tegenstander, maar de wedstrijd moest wél gewonnen worden om nog steeds in de race blijven voor het kampioenschap.
...
Beste leden van S.M.H.C. Magnus, Het einde van het seizoen nadert alweer en er staat weer een schitterend toernooi in de planning!!  Na het enorme succes van vorig jaar hebben we opnieuw besloten een toernooi te organiseren: Magnus Six-Toernooi ...
Nieuwsafbeelding
Magnus Meiden C1 hebben het kampioenschap alvast binnen! Door de achtste overwinning op rij staan ze nu met nog 2 wedstrijden te gaan maar liefst 9 punten vóór op de nummer 2.

Zaterdag was WFHC in Hoorn de tegenstander. Na als zo vaak een aarzelend en afwachtend begin en een spel dat in de eerste helft redelijk gelijk op ging stonden ...
Nieuwsafbeelding
Dankzij een grote opkomst was de eerste klusdag een groot succes en hebben we veel kunnen doen.

Het gehele veld en paden rondom zijn weer vrij van onkruid. Ook aan de kant van SRC (lange zijde veld, overkant) is een tegelpad tevoorschijn gekomen met dank aan veel enthousiaste ouders en leden. Dit pad hebben veel leden waarschijnlij ...
Op papier zou Magnus met haar 3e plek de wedstrijd tegen Capelle op plek 5 moeten kunnen winnen. De weersomstandigheden waren super voor een hockeyweekend en Magnus was super gemotiveerd om de 3 punten dan ook in eigen zak te steken. Gedurende de wedstrijd bleek al gauw dat de teams aan elkaar gewaagd waren en dat een eenvoudige overwinning ...
De dames van Magnus hadden zondag een vroege uitwedstrijd op het programma. Om 11.00 uur tegen Huizen. De thuiswedstrijd tegen Huizen was al dik gewonnen door de dames uit Schagen. Vandaag moest er gewonnen worden met een mooi doelsaldo om nog uitzicht te hebben op plek één.  Zo gezegd zo gedaan, in de tweede minuut scoo ...
Nieuwsafbeelding
Er is een nieuw koffiezet-apparaat  op de club. Hier de man die het mogelijk maakte.

...
Nieuwsafbeelding
Met genoegen kunnen wij melden dat Eric van Dok de Onderhouds Commissie gaat versterken!
Eric is speler in de Heren 1.
Succes Eric!

Namens het bestuur,
Marck Smit
...
Nieuwsafbeelding
Pak die kans om maatschappelijk betrokken te ondernemen!

Beste ouders, beste leden,
 
Als het over sponsoruitingen op de Magnus-shirts gaat, blijkt dat een groot deel van onze sponsors op één of andere manier betrokken is bij MAGNUS.
Volgend jaar krijgen we allemaal weer nieuwe ...
Op een mooie zonnige lente middag stonden de Magnus heren in Reeuwijk tegenover HCRB. Ondanks dat HCRB in de eerste helft de mooiste kansen kreeg scoorde  voorstopper Allard Pronk  voor Magnus vóór rust de 0-1. Nog in de eerste helft kreeg een speler van HCRB een gele kaart voor commentaar op ...
Na een aarzelende start in de competitie loopt het bij de Magnus dames de laatste weken als een trein. Onder een prachtig zonnetje in Schagen hebben de dames van hockeyclub Magnus weer een dikke overwinning neergezet, nu tegen Spandersbosch uit Hilversum, waar ze in de uitwedstrijd eerder nog veel moeite tegen had ...
Nieuwe Secretaris gezocht !
Aan het einde van dit seizoen beëindig ik mijn taak als secretaris van SMHC Magnus. Helaas heeft zich ondanks een eerdere oproep nog geen opvolger gemeld.
Heel kort samengevat zijn de belangrijkste taken ; het bijwonen van bestuursvergaderingen en het notuleren daarvan, er voor zorgen dat ...
Zondag werd de wedstrijd gespeeld waar de dames al weken naar uit keken. De uitwedstrijd tegen de koploper Amsterdam. Na het 1-8 thuisverlies in de eerste wedstrijd in de 2 e klasse waren de dames gebrand op een revanche tegen koploper Amsterdam. Florine Suurveld en Milou Karsten u ...
Nieuwsafbeelding
De heren van Magnus waren met een volledig team aanwezig, en gesteund door het lekkere zonnetje waren zij klaar om net zoals in de uitwedstrijd, thuis ook de 3 punten ten koste van Evergreen uit Maassluis te pakken. 
Magnus begon ook goed, en had de wedstrijd redelijk onder controle. Voor rust ...
Uitnodiging Algemene ledenvergadering
 
Geachte leden en ouders/verzorgers van leden,
 
Het bestuur van SMHC Magnus nodigt u uit voor de Algemene Ledenvergadering.
De vergadering zal gehouden worden op donderdag 23 april 2015 om 20.00 uur in het clubhuis aan het sportco ...
Erg lekker om een keer dichtbij huis te spelen. Tegen hockeyclub Heerhugowaard is altijd een soort derby. Na een goed ontvangst door het thuisspelende team begonnen de mannen van Magnus aan hun vaste ritueel. Omkleden en wat lol maken in de   kleedkamer.
"Iedereen omgekleed, tijd voor de warming-up!" r ...
Voor de uitwedstrijd tegen Qui Vive zaten de meiden van Magnus al enthousiast te praten over hoe mooi het zou zijn als ze deze wedstrijd zouden winnen. Dat zou betekenen dat ze naar de tweede plek in de ranglijst zouden stijgen. De gezichten betrokken echter een beetje toen het startsein was gegeven, het pijpenstelen regende en het eerste tege ...
Beste Leden,


Ter inventarisatie van de hoeveelheid te bestellen nieuwe Magnus wedstrijd-shirts worden op zaterdag 7 maart a.s. pas-rondes georganiseerd. Dit gebeurt bij Magnus. De leden hebben deze informatie reeds via de coaches doorgespeeld gekregen.


Het passen van de shirts zal volledig ...
Beste Ouders en leden,

Aankomende zomer lopen er diverse contracten af van sponsors die hun naam nu prominent op de shirts van de diverse Magnus teams hebben. Dit is gelijk het moment dat het contract met Hockey Republic uit Haarlem is afgelopen. Zoals bekend heeft Hockey Republic aangegeven niet verder te willen, mede omdat het g ...
Nieuwsafbeelding
Na de winst op het veld, bleken de jongens van D1 ook aardig uit de voeten te kunnen in de zaal.
Vanmiddag wonnen ze in Haarlem ook hun laatste twee wedstrijden van de zaalcompetitie en bereikten daarmee de eerste plaats.

van harte gefeliciteerd!

...
Nieuwsafbeelding
Beste leden en beste ouders,

De donkere wolken van het "Accommodatie beleid” van de gemeente Schagen hangen nog altijd boven Magnus en de andere sportverenigingen! Ondanks alle opwinding, protesten en gesprekken staan de uitgangspunten – en de bezuinigingsoperatie - van de gemeente nog steeds overeind!

Echter, wat ...
De activiteitencommissie is dringend op zoek naar nieuwe enthousiaste vrijwilligers die het leuk vinden om een aantal keer per jaar feesten en andere activiteiten te organiseren voor de club.

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan een mail naar  [email protected] ...
Na de voorjaarsvakantie is er een nieuw trainingsschema. Per abuis is dit al per direct in de agenda's komen te staan. Dit wordt vandaag of morgen weer goed gezet. 
Voor de duidelijkheid:
tot de voorjaarsvakantie geldt het huidige (oude) trainingsschema.  In de voorjaarsvakantie is er geen training Na de voorjaa ...
Mondbeschermers zijn vanaf 1 juli 2015 verplicht bij hockey. Dit geldt voor alle categorieën spelers (junioren/senioren) tijdens door de bond georganiseerde wedstrijden. Tevens adviseert de KNHB om ook bij alle hockeyactiviteiten buiten georganiseerd wedstrijdverband de mondbeschermer te dragen.  Om leden de gelegenheid te bieden te ...
Wegens de slechte weersvoorspellingen (veel regen en windstoten tot 100 km / u) hebben wij besloten de trainingen voor vandaag af te gelasten. ...
Nieuwsafbeelding
Vanaf heden is de nieuwe LISA App beschikbaar. De app is geheel vernieuwd en aangepast aan de laatste versies van iOS en Android.

In deze update zijn onder andere de volgende wijzigingen doorgevoerd:

Vormgeving:
De app is voorzien van nieuwe iconen en startschermen, ook is de vormgeving van de app volledig ...
Nieuwsafbeelding
Per vandaag is Mijn Magnus vernieuwd! 

Hieronder een opsomming van de veranderingen:

Nieuw in MijnMagnus:

- Vernieuwde persoonlijke startpagina - Oefenwedstrijdenmodule: zet zelf, als ondersteuner, een oefenwedstrijd verzoek uit en laat hockeyend Nederland hiero ...
Nieuwsafbeelding
WERK IN UITVOERINGNadat Fenno Wiggers de kasten onder de nieuwe bar gemaakt en geplaatst heeft, zijn Madelon Suurveld en Allard Pronk begonnen met het schilderen van de barkasten en de deuren!
Madelon is net klaar met het aflakken van de binnenkanten. Zij is nu de deuren aan het afmaken daar was Allar ...
Beste Verenigingsleden,
 
Wat is de meest gezellige en frisse manier om het nieuwe jaar te starten met uw verenigingsleden?
Inderdaad! Een Nieuwjaarsduik!
 
Sportfondsen Schagen organiseert een Nieuwjaarsduik achter Zwembad De Wiel, ...
Nieuwsafbeelding
De Magnus-jeugd heeft een bedrag van €1065.42 opgehaald. Een fantastisch resultaat!

Graag wil SMHC Magnus iedereen bedanken voor het kopen en verkopen van loten.

Maarten Cremers (Jongens E) is dit jaar de top lotenverkoper, met 58 verkochte loten. Hij heeft hiermee o.a. een prijs gewonnen die beschikbaar is ...
De JJ-teams nemen in januari / februari deel aan de MidWinterCompetitie.
Hierdoor zullen de veldtrainingen voor deze teams gewoon doorgaan.

Uitgezonderd :

- 5 december (Sinterklaasfeest)
- 17/18/19 december (kerstvieringen op school)
- Schoolvakanties
...
Nieuwsafbeelding
Overgenomen uit het Noord Hollands dagblad van 28 november 2014.

DEN HELDER - Zo heb je als Hermes te weinig veteranen voor een team en zo heb je als Magnus hetzelfde probleem. De uitkomst: een in de hockeysport redelijk zeldzaam fenomeen. Een combinatieteam.

Voor de grap het Hema-team gedoopt. ,,We krijgen wel ...
Nieuwsafbeelding
Na een 8-3 winst op Westerpark is jongens D1 vandaag winterkampioen geworden in de sub-topklasse.

Na een even mooie eerste plaats in de voorcompetitie gingen de mannen hard aan de slag in een pittige poule. Er werden vijf wedstrijden afgelegd waarvan er vier werden gewonnen en een gelijkgespeeld. Totaal 13 punten met een doelsaldo van ...
Nieuwsafbeelding

Overgenomen uit het Noord Hollands dagblad van 28 november 2014.

SCHAGEN - Yvette van Benten had nooit het plan om te gaan hockeyen. Op negenjarige leeftijd ging zij met een vriendin mee naar een training en heeft sindsdien haar liefde voor de sport ontdekt. Afgelopen zondag is zij met het damesteam van hockeyvereniging Ma ...
Nieuwsafbeelding
Beste spelers of ouder(s) van jeugd-spelers (en coaches),

De indeling van de zaalhockeypoules is bekend. 
De teams  die dit jaar zaalhockeycompetitie spelen zijn   Dames 18+, MB1, MB2, MC, JB, JD.

De zaalcompetitie start vanaf zaterdag 6 december waarbij de JB, MC en MB2 als eers ...
De trekkingsuitslag van de Grote Club Actie is bekend.

De winnende lotnummers kunt u vinden op:
www.clubactie.nl

Uw lotnummer staat op uw bankafschrift.
Veel succes!
Madelon Suurveld ...
Nieuwsafbeelding
PIETENTRAINING  VOOR DE JONGSTE JEUGD

VRIJDAG 28 NOVEMBER   17:30-18:30
NA AFLOOP VAN DE TRAINING CHOCOLADEMELK  EN EEN BROODJE KNAKWORST

Heb je een speciaal dieet?? Geef dit dan even door aan [email protected]

OUDERS ZIJN WELKOM OM ...
Op de startvergadering van het zaalseizoen is meegedeeld dat er bijscholingscursussen gegeven gaan worden bij enkele clubs verdeeld over NH.
Deze avonden zijn toegankelijk voor clubscheidsrechters, ouders en andere geïnteresseerden.  Het is voor de spelers heerlijk als er fluiters in het veld staan di ...
Nog een paar weken en dan gaat het zaalhockeyseizoen weer beginnen. Hieronder volgt wat algemene informatie, uitgebreidere informatie volgt nog door de zaalhockeycoordinator.
Een informatieavond wordt door Rob gegeven, deze datum wordt zo spoedig mogelijk naar alle betreffende coaches gemaild! 
De trainingsroosters zijn nog ni ...
Wel zo slim, bitje in!
Mondbeschermers zijn vanaf 1 juli 2015 verplicht bij hockey. Dit geldt voor alle categorieën spelers (junioren/senioren) tijdens door de bond georganiseerde wedstrijden. Tevens adviseert de KNHB om ook bij alle hockeyactiviteiten buiten georganiseerd wedstrijdverband de mondbeschermer te dragen.
Bij ...
Vacature Secretaris van het bestuur

Beste leden en ouders van leden van SMHC Magnus. Graag vraag ik uw aandacht voor de vacature van secretaris van het bestuur. Aan het einde van dit seizoen leg ik mijn taak als secretaris neer. Ik heb deze taak met veel plezier over genomen van Bart Jansen in 2011.
Na 4 seizoenen secr ...
Nieuwsafbeelding
Beste Jongens en meisjes,
De tussenstand van de Grote Club Actie is;

328 loten,  dit is 787.20 euro.

Nu heb ik nog niet alle boekjes terug. Je kunt je boekje tot 13 november inleveren. In het clubhuis staat, op de hoek van de bar, een groen bakje. Hier kan je het loten boekje in doen als j ...
Nieuwsafbeelding
Beste leden, beste ouders,

Wieteke Keijser en ondergetekende zijn woensdagavond 29 oktober bij de extra bijeenkomst accommodatiebeleid geweest op het gemeentehuis. We werden bijgepraat door Karin van der Arend (projectleider Accommodatiebeleid) en Jos Broersen (medewerker vastgoed en beheer).

Sinds de vorige geme ...
Beste Leden,

Zoals bij de meeste leden inmiddels bekend zal zijn is de winkel Hockey Republic gestopt met het leveren van het Magnus wedstrijdtenue.
Omdat het contract dat SMHC Magnus met de winkel had daarmee voortijdig beëindigd is hebben wij als tegemoetkoming het restant shirts gekregen. Deze hebben we tot ei ...
Nieuwsafbeelding
Beste leden en beste ouders,

Zoals jullie – natuurlijk, of misschien … - allemaal weten organiseert MAGNUS een  paar keer per jaar klussendagen. Tijdens die dagen wordt met een grote groep aan  allerlei onderhoudsklussen rond het clubhuis en het veld gewerkt. Het gaat dan over: schilderen, schuren, snoeien, ...
Hajo Solkesz (de vader van Teun-JD1 en Floor-ME3) is de nieuwe voorzitter van de Sponsor Commissie!    Hij volgt de vertrekkende Jeroen Meegdes op.Het bestuur bedankt Jeroen hartelijk voor al zijn inzet hier de afgelopen jaren!


Daarnaast is de commissie versterk met Will ...
Wij zijn verheugd te melden dat Allard Pronk (H1) de nieuwe voorzitter van de Onderhoud Coördinatie Commissie is!
Zijn voorganger Paul van Benten heeft wegens verhuizing het stokje aan Allard overgedragen.
Hoewel het kort was, hartelijke dank namens het bestuur van Magnus Paul!

Daarnaast zijn we erg blij dat Mark ...
Nieuwsafbeelding
Beste leden,

Zoals de meesten van jullie al gemerkt hebben is, is er weer een lamp van de veldverlichting defect (aan de Zuid-Oost zijde, ofwel: links-achter vanaf het clubhuis gezien).
Er moet daar een nieuw armatuur gemonteerd worden. Door de lange levertijd lukt dat helaas pas over 3 of 4 weken, dat is op 5 à ...
Nieuwsafbeelding
Hallo allemaal,
vandaag hebben ook wij (de MB1) de laatste wedstrijd van de voorcompetitie gespeeld. Na alle andere wedstrijden te hebben gewonnen met in totaal maar één tegen doelpunt moesten wij nu tegen degene die 2e stond. Een spannende wedstrijd dus waarbij een gelijk spel genoeg was om 1e te blijven staan.

Volgende week is het herfstvakantie. Daarom zijn er geen trainingen!

Dit is terug te vinden in de jaarplanning. Deze vind je in MijnMagnus onder Club => Documenten. 
Tevens zie je ook in je persoonlijke Magnus agenda (mobiele applicatie of in MijnMagnus) dat er volgende week geen training is.    ...
Sinds een aantal weken kun je zelf een wedstrijdverslag op de website plaatsen. Een aantal teams hebben dit ook al gedaan.

Voor wie het nog niet weet: 
In MijnMagnus ga je naar Team => Verslag invoeren. 
Verslagen van andere team kun je lezen onder Club => Verslagen of via de teampagina op de normale we ...
Beste jongens en meisjes,

Ik hoop dat het goed gaat met de verkoop van de Grote Club Actie loten.
Jullie hebben nog tot uiterlijk 15 november de tijd.

In het clubhuis staat, op de hoek van de bar, een blauw mandje.
Als je denkt dat je klaar bent, kan je hier jouw loten boekjes in doe ...
Nieuwsafbeelding
Eigenlijk hadden we als 2 e jaars D ingeschreven dit seizoen. Maar omdat het leeftijdsverschil in de groep erg groot is en een  paar nieuwe meiden al de C-leeftijd bereikt hebben, zijn we maar meteen Meiden C1 geworden. Dan maar in een lagere klasse bij de C’s proberen.
De laatste wedstrijd van de voorcompetitie afgelop ...
Nieuwsafbeelding
Door alle wedstrijden van de voorcompetitie dik te winnen is JD1 winnaar geworden in de 1e klasse.
Gefeliciteerd mannen! ...
Nieuwsafbeelding
Beste lotenverkopers en ouders,

Zaterdag zijn de boekjes om loten van de Grote Clubactie te verkopen weer uitgedeeld. Ik hoop dat jullie inmiddels een goede start hebben gemaakt. De verkoop van de loten is natuurlijk niet gemakkelijk, door bijvoorbeeld de grote concurrentie van andere sportclubs.

Denk daarom ook aa ...
Een aantal mensen hebben de email, hoe het wachtwoord te resetten niet ontvangen. Dit kan doordat de mail in een spamfilter terecht is gekomen, of omdat je email adres welke bekend is in de clubadministratie niet klopt. 
Om het wachtwoord te resetten heb je je lidnummer en een goed werkend (bij ons bekend) email adres nodig.  ...
Beste ouders,

Ons is vriendelijk doch dringend verzocht iedereen te vragen gebruik te maken van de grote parkeerplaats naast het sportpark!!
Degene die doorrijdt naar het clubhuis van Magnus en daar langs de kant van de weg parkeert of aan de achterkant van de sporthal, riskeert een boete van de politie (90 euro).
...
Bij ons al een tijd een gewoonte: Shake hands. Dit initiatief is nu door de KNHB uitgebreid naar het gehele land. 
Eigenlijk zijn de Shake Hands acties voor velen van ons niet meer dan normaal. Concreet houdt het voor de teams, coaches en scheidsrechters het volgende in:

1.      Ontmoeting:   ...
De volgende puntentelling geldt voor de F-jes:
De einduitslag is de optelsom van de 4 wedstrijdjes, waarbij winnen 2 punten oplevert en gelijk spelen 1 punt.
 Het totaal van de uitslag moet dus altijd 8 zijn.
Bijv. 1-7 = 1x gelijk + 3x winst voor het uitspelende team.

Coaches/begeleiders worden ver ...
Nieuwsafbeelding
GROTE CLUBACTIE

Zaterdag 13 september is het zover, de Grote Clubactie gaat weer van start.

De Grote Clubactie is een loterij voor Nederlandse verenigingen. Van ieder lot van 3 Euro krijgt de club   €2.40.
Weten jullie het nog …vorig jaar is er een recordbedrag door jullie opgeha ...
Let op: overlast i.v.m. werkzaamheden aan de weg. Advies om een half uur eerder van huis te gaan. Dit is voornamelijk voor de teams die uit de richting van Amsterdam/Hoofddorp komen.

In de weekenden 6/7 en 13/14 september zal aan de Javalaan - Cruquiusbrug werkzaamheden plaats vinden waardoor er maar 1 rijbaan beschikba ...
Beste collega Hockey vereniging, MHC de Kikkers ‘’rekent af’’ met cash en dit houdt in dat u vanaf 6 september alleen met MyOrder Cashless en PIN kunt betalen in het clubhuis van de Kikkers. Dit betekent dat het afrekenen met contact geld niet meer kan. In de bijlage hebben we dit in 1 A4’tje uiteengezet en wij verzoeken jullie om di ...
Beste Heren, Veteranen, Dames 18+ en Ouders,


Sinds 1 januari 2014, is er een nieuwe Drank- en Horeca Wet van kracht. Er mag geen alcohol meer geschonken en gedronken worden door personen, jonger dan 18 jaar.

In januari zijn Annemiek en ik naar een bijeenkomst geweest, die is georganiseerd door de Geme ...
De jaarplanning voor 2014/2015 is gereed en beschikbaar als download bij de documenten. 
Hiervoor moet je inloggen en daarna ga je naar Club => Documenten => Documenten algemeen. 
...
Beste ouders,

De kantinecommissie is voor het seizoen 2014-2015 dringend op zoek naar ouders die het team van barhoofden willen versterken.

Er zijn 2 teams die nu op zondag gaan spelen waardoor er ook 2 barhoofden niet meer op zaterdag beschikbaar zijn.

Het barhoofd opent en/of sluit ...
Wij zijn bijzonder verheugd aan te kunnen kondigen dat wij een nieuwe ONDERHOUDS COÖRDINATIE COMMISSIE hebben!
Paul van Benten (vz), Edo van der Linde en Allard Pronk vormen het nieuwe team! Van harte succes gewenst heren!
Zij zijn per mail bereikbaar op [email protected]
 

Vlnr ...