BARTIJGER(S) GEZOCHT!

6-4-2018

Misschien is bardienst wel het allerleukste klusje waarvoor ze je kunnen vragen bij Magnus. Een beetje de scepter zwaaien over het koffieapparaat, het tosti-ijzer en de ranja voor de jonge hockeyers. En ondertussen maar socializen. ;-)

Tegelijkertijd help je de club écht: de inkomsten uit de bar zijn dubbel en dwars nodig. Strak inkopen (en verkopen) levert Magnus keiharde euro's op. Heb jij zo'n commerciële blik? De kantinecommissie heeft vanaf september behoefte aan extra mankracht. En denk niet dat je elke zaterdag achter de bar moet staan - dat doen de ouders van de jeugdteams. De kerntaken van de barcommissie zijn inkoop, en opening en sluiting van het clubhuis op competitiedagen.

Zin om Magnus op deze manier te helpen? Mail naar [email protected]. Kun je kennismaken met de andere commissieleden en precies horen wat het 'werk' inhoudt. Ja, dat lees je goed, werk tussen aanhalingstekens. Want een bar runnen, da's toch eigenlijk een droombaan?