STEM OP MAGNUS! EN SCOOR SPONSORGELD

6-4-2018

Help Magnus aan extra geld door op ons te stemmen in de Rabo Clubkas Campagne. Rekeninghouders van de Rabobank kunnen voor hun favoriete sportclub heel wat sponsorgeld scoren. Heel simpel: hoe meer stemmen een club krijgt, hoe hoger de opbrengst.

Stemmen kan van 8 tot 28 mei. Familie, vrienden en bekenden vragen of ze op Magnus willen stemmen kan nu al! Nog geen lid van de Rabo? Word dan lid voor 10 april, anders kun je niet stemmen. Rabobank Kop van Noord-Holland verdeelt straks 200.000 euro over de deelnemende clubs.

Hoe werkt het?

Heb je een rekening bij Rabobank Kop van Noord-Holland (Schagen/Hollands Kroon/Den Helder) en ben je ook lid van de bank, dan krijg je begin mei een oproep om te stemmen. Je krijgt 5 stemmen die je over je 3 favoriete clubs kunt verdelen.

Elk Rabobank-lid kan meedoen. Vraag dus zeker aan je ouders, opa, oma, de buren en andere bekenden met een Rabo-rekening of ze ook op hockeyclub Magnus willen stemmen.

Word lid vóór 10 april

Heb je wel een rekening, maar ben je geen lid van de Rabobank? Lid worden is gratis en makkelijk: https://www.rabobank.nl/lokale-bank/kop-van-noord-holland/uw-lidmaatschap/. Het lidmaatschap verplicht je tot niets - wel profiteer je van bepaalde voordelen.

En dan: stem op Magnus!

Alle Rabo-leden uit Schagen, Hollands Kroon en Den Helder krijgen begin mei van de bank bericht over de Clubkas Campagne. Dan horen ze op welke clubs ze kunnen stemmen en hoe ze dat doen. Zorg dat je voor 10 april lid wordt van de Rabo (als je dat nog niet was) en stem in mei op Magnus!