NIEUWE WEDSTRIJDSHIRTS IN SEPTEMBER

12-6-2018

Komend seizoen spelen alle teams van Magnus in de nieuwe wedstrijdshirts. Dat is zeker. Onzeker is of de shirts al begin september geleverd worden. De sponsorcommissie is druk bezig met laatste afspraken met de shirtsponsors en de leverancier van de shirts.

Kortom: alle processen zijn in gang gezet, maar september komt misschien net wat te vroeg. Tot de nieuwe shirts er zijn speel je natuurlijk gewoon in je huidige Magnus-shirt.

Shirt voor iedereen

Op de ledenvergadering in december is besloten om het wedstrijdshirt vast onderdeel te maken van het lidmaatschap. De shirtprijs wordt uitgesmeerd over drie jaar en verwerkt in de contributie. Meer details vind je in de notulen van de ALV (zie elders op deze site).

Zodra de leverdatum bekend is, melden we op de site en via de coaches waar en hoe iedereen zijn of haar shirt kan ophalen.