5.png 8.png 9.png 7.png 4.png 3.png 1.png

LEUK DIE COMBI, MAAR WEL LASTIG JUICHEN ...

16-10-2018
Nieuwsafbeelding
Heb je ze gezien, afgelopen zaterdag, onze jongens van JB? In een zinderende partij hielden ze de koploper van hun poule continu op scherp. De einduitslag 3-5 was dan misschien wel balen, maar zeker geen reden tot mineur. Langs de lijn was het genieten van het volhardende hockey, de snelle counters, de duikende keeper en het mooie samenspel.

Voor de combi-jongens zelf is het ondertussen vast en zeker geen issue meer, maar voor de supporters die de jongens in hun kleurrijke combi-outfit zien spelen, is het wel een dingetje. Want hoe moedig je ze nou aan? "Zet hem op, Magnus!" Nee, dan doen we de jongens van Spire en Heerhugowaard tekort. "Go, go SMH!" Hmm. "Hup, combi!" Tja. Of je daar nou harder van gaat lopen ...

We kwamen er zaterdag niet echt uit.

Daarom even clubbreed: wie van jullie bedenkt een coole naam om onze lichtblauwe/donkerblauwe/oranje JB na de herfstvakantie naar de overwinning te juichen?

Mail je naam naar [email protected] en wie weet hoor je jouw vondst straks over het veld schallen! Voor jou dan natuurlijk de mascottestatus. Ik zeg: win-win. :-)

Reacties

Er zijn nog geen reacties, plaats uw reactie hieronder

Reageer op het nieuws