4.png 5.png 3.png 7.png 1.png 9.png 8.png

KEEPERS IN HET NAUW ...

7-11-2018
Nieuwsafbeelding

Zondag begon goed: Heren Jong speelde knap 2-2 gelijk tegen HBS, Dames Jong liet Overbos alle hoeken van het veld zien en won met 10-0. Ronduit een schitterend eindresultaat. En toen moesten de shoot-outs nog beginnen.

In de stralende zon - al was het wel wat fris - stonden 45 hockeyers van Magnus te trappelen om hun keeper te dollen. Van één jongen van J6E (misschien klein van stuk maar o zo stoer) tot een paar fanatieke veteranen die niet onder wilden doen voor de Magnus-jeugd - het was heel druk bij de doelen.  

Keepers Dominique van MD, Audi van MC, Jeroen van JC en Wouter (oud-JB Magnus) moesten vol aan de bak. Per poging had elke hockeyer maar 8 seconden, maar toch …

Dave en Wouter openden de shoot-outs met een schitterende demonstratie. Uit een halve draai sloeg Dave de bal maar net over het doel. De sfeer zat er gelijk goed in. Na ruim een uur konden de scheidsrechters (Wim, Hajo, Friso, Jan en Annerieke - onze dank is groot!) vier winnaars aanwijzen: Hilde van MD, Jasper van JC, Meike uit MC1 en onze eigen jeugdtrainer Thijs die op strafballen won van Emme uit MA.

Maar shoot-outs vervelen niet snel. Ook na de prijsuitreiking bleef het nog lang onrustig in de cirkel … 

Word vervolgd!