FOTOGRAAF BIJ MAGNUS

8-11-2018

Misschien heb je hem af en toe al in actie gezien: Dirk Wiese is vanaf nu huisfotograaf van Magnus. Bij onze events en af en toe bij wedstrijden is hij er om de prachtigste goals, snelste moves en mooiste passeerbewegingen vast te leggen. Mooi voor de PR van de club, maar zeker ook voor jullie. Wil jij wel zo'n stoere actiefoto van jezelf thuis aan de muur? Dan kun je de foto's bestellen via zijn website: www.dimawi.nl.

AVG en privacy

Vraag je je af hoe het nou zit met de AVG? In de statuten van Magnus is tijdens de laatste ALV vastgelegd dat we ervan uitgaan dat leden akkoord zijn dat ze gefotografeerd kunnen worden tijdens wedstrijden en activiteiten op de club. Wil je dat niet? Stuur dan een mail aan de secretaris met daarin je naam (of die van je kind), dan kunnen we daar rekening mee houden. Zie je de fotograaf in actie? Meld het dan ook nog even apart bij hem. En trek bij events een hesje* aan, zodat er ook in de drukte voor de fotograaf geen onduidelijkheid kan ontstaan.

*Personen met hesje worden niet gefotografeerd of hun gezichten worden later geblurd.