RABO CLUBKAS - WORD LID VAN DE BANK VOOR 1 APRIL!

14-3-2019
Rabobank Kop van Noord-Holland steunt de sportclubs financieel met de Club Kas Campagne. Hoe meer stemmen op een club, hoe meer geld die club krijgt.

RABOREKENING? WORD LID VOOR 1 APRIL!
Voorwaarde om te kunnen stemmen is dat je lid bent van de Rabobank. Iedereen die een rekening heeft bij de Rabo kan eenvoudig lid worden. Doe dat vóór 1 april! (En dat is geen grap ...)

Magnus doet ook mee aan deze campagne van de Rabobank. We hopen natuurlijk op zoveel mogelijk stemmen! Al het geld komt ten goede aan de leden doordat we nieuw materiaal kunnen aanschaffen bijvoorbeeld.

WANNEER STEMMEN?
Stemmen kan van 23 april tot en met 14 mei 2019.  In die periode mag elk lid vijf stemmen uitbrengen, waarvan maximaal twee per club. Alle leden ontvangen op 23 april hun stembiljet met meer informatie. Zo beslis jij als Rabobank-lid mee in de verdeling van het coöperatief dividend - en steun je je club!