DAMES JONG KAMPIOEN!

27-5 Nieuws
UPDATE
Dames Jong is het gelukt! Na de 3-1 overwinning tegen Overbos afgelopen woensdag zijn ze zeker van de eerste plek. Met heel wat publiek langs de lijn en natuurlijk champagne en bloemen na afloop. Gefeliciteerd dames!

Wie dit topteam wil zien spelen heeft nog één kans: maandagavond 10 juni spelen ze in Schagen hun laatste wedstrijd van dit seizoen.

----------------
Het in september gestarte Dames Jong speelt het hele seizoen al de sterren van de hemel. Ze winnen, winnen of winnen. Oké, ze hebben een keer verloren (3-2) en een keer gelijk gespeeld (2-2). Woensdag valt de beslissing: als ze winnen of gelijk spelen tegen Overbos zijn ze zeker van de eerste plaats.

Een geweldige prestatie voor dit jonge team, dat al het hele jaar gecoacht en getraind wordt door Damien Tessel. 

Woensdagavond 29 mei spelen ze - in plaats van zondag 2 juni - om 20.00 uur thuis tegen de directe concurrent Overbos, de nummer twee in de poule en een niet te onderschatten tegenstander. Houden onze dames het hoofd koel of gaat de spanning ze parten spelen? Een ding is zeker: aanmoediging vanaf de zijlijn heeft altijd positieve invloed. En spannend wordt het zeker.

Kom ook kijken!
 
27-5-2020 Algemeen