EN DE WINNAAR IS ...

11-1 Nieuws
Team Solkesz! Dankzij de stevige historische basis, goede spelregelkennis én volop knowhow over het Nederlands elftal, de Olympische spelen en Magnus anno nu, sleepte Team Solkesz (met Floor uit MB en Hajo van de Veteranen) de hoofdprijs (een cadeaubon van 50 euro van een online hockeyshop) in de wacht. Gefeliciteerd!

Het team van Floortje Kaandorp (MD2) en dat van Bo Reijmerink (JD1) gingen er met de tweede en derde prijs vandoor: cadeaubonnen van 20 en 10 euro. Jullie ook proficiat!

Behalve deze drie teams zaten zondagmiddag nog 18 fanatieke Magnusteams aan het scherm gekluisterd. En net als bij een gewone wedstrijd (?) moest ook hier de scheidsrechter het ontgelden. Oef. Want gaf hij nou een strafcorner of een doelpunt? En hoe lang duurt een wedstrijd anno 2021 eigenlijk? Die antwoorden kunnen we gelukkig opzoeken. Het enige open eindje bleek een geit op het hockeyveld tijdens de oprichtingsceremonie van Magnus op 28 oktober 1972. Dát die er liep, staat vast. Maar waarom ... ? Voer voor de volgende quiz!

 
11-1-2021 Algemeen